Kaksi sairaalaan risteyskolarista

0
Kahden henkilöauton kolari johti kahden ihmisen loukkaantumiseen Mellilässä. Kuva: Simo Päivärinta.
Kahden henkilöauton kolari johti kahden ihmisen loukkaantumiseen Mellilässä. Kuva: Simo Päivärinta.
Kahden henkilöauton kolari johti kahden ihmisen loukkaantumiseen Mellilässä. Kuva: Simo Päivärinta.

LOIMAA/Mellilä. Kuljettajat loukkaantuivat kahden henkilöauton risteyskolarissa Mellilässä ysitiellä perjantaina klo 13.50 sattuneessa onnettomuudessa. Toisen auton katto jouduttiin leikkaamaan irti, jotta kuljettaja saatiin pois autosta.

Onnettomuus sattui, kun Turun suunnasta tullut auto oli aikeissa kääntyä Niinijoentielle. Se kääntyi suoraan Loimaan suunnasta tulleen toisen henkilöauton eteen. Suoraa tullut törmäsi kääntyvän auton oikeaan takakulmaan.

Kummankin auton naiskuljettajat vietiin sairaalahoitoon. Vakavimpia vammoja sai kääntyvässä autossa ollut nainen. Autoissa ei ollut kuljettajien lisäksi muita ihmisiä. Paikalle tuli myös lääkärihelikopteri. Onnettomuuden raivaustyöt haittasivat ysitien liikennettä klo 15 asti.