Konstien Iltasatu nivoo yhteen kolme klassikkosatua

0
Konstien Iltasatu saa ensi-illan perjantaina. Näytelmässä ankanpoikina nähdään Sandra Hautala, Aurora Hämäläinen ja Krista Hacklin. Kuva: Markus Heikkilä.
Konstien Iltasatu saa ensi-illan perjantaina. Näytelmässä ankanpoikina nähdään Sandra Hautala, Aurora Hämäläinen ja Krista Hacklin. Kuva: Markus Heikkilä.
Konstien Iltasatu saa ensi-illan perjantaina. Näytelmässä ankanpoikina nähdään Sandra Hautala, Aurora Hämäläinen ja Krista Hacklin. Kuva: Markus Heikkilä.

KOSKI. Kosken Nuorisoseuran lapsi- ja nuorisoteatteriryhmä Konstien tämän kevään produktiossa äiti yrittää kertoa iltasatua levottomille lapsille. Mutta entä sitten, kun sadut ja todellisuus sekoittuvat? Kun Saapasjalkakissa pukeutuu korkokenkiin, Nukkumatti on vuorotteluvapaalla, Prinsessa joutuu keittiöpuuhiin keittämään perunoita?

Konstien koko perheelle soveltuvassa Iltasadussa nähdään modernit versiot kolmesta klassikkosadusta. Saapasjalkakissan, Ruman ankanpoikasen ja Keisarin uudet vaatteet nivoo yhteen joka kodin tuttu perustilanne: iltasadun hetki.

Näytelmässä on mukana kolmekymmentä lasta ja nuorta, joista nuorimmat ovat 9-vuotiaita ja varttuneimmat täysi-ikäisiä. Näytelmän käsikirjoitus on luotu klassikkosatujen pohjalta ryhmätyönä Salmisen ja puvustuksesta ja tarpeistosta vastaavan Tiina Heikkilän johdolla.

Iltasadun ensi-ilta perjantaina 15.4. klo 18 Kosken Nuortentuvalla. Muut näytökset 17.4. klo 14 ja 18 sekä 19., 20. ja 24.4. klo 18.

Lue lisää 12.4.2016 lehdestä