Pikkukirsikan Vipeltäjät juhlatunnelmassa – katso video

0
Mun jalat kulkee näin, lauloivat Viikarit vauhdikkaasti jo iltajuhlan harjoituksissa.
Mun jalat kulkee näin, lauloivat Viikarit vauhdikkaasti jo iltajuhlan harjoituksissa.
Mun jalat kulkee näin, lauloivat Viikarit vauhdikkaasti jo iltajuhlan harjoituksissa.

PÖYTYÄ. Mäkiäistentalossa Riihikoskella juhlittiin perjantai-iltana  Päiväkoti Pikkukirsikan 20-vuotissyntymäpäivää.

Samana päivänä vuonna 1996 seitsemän lasta ja kaksi hoitajaa aloittivat yhteisen päivähoitouransa Riihikosken Manttaalintien kerrostalossa toimineessa Ryhmäkoti Kirsikassa. Nyt Kirsikkapäiväkodit Oy:hyn kuuluvat Pikkukirsikan lisäksi myös kyröläinen Pikkukerttu ja Auvaisten Hattimatti.

Mäkiäisissä juhli vain Pikkukirsikan väki, mutta myös muilla päiväkodeilla oli omat juhlansa.
Päiväkoti ja kunnan varhaiskasvatus toimivat tiiviissä yhteistyössä.

–Vähintään kerran viikossa olemme ainakin puhelimitse yhteydessä varhaiskasvatuspäällikkö Virpi Lukkarlan kanssa, kertoo Kirsikkapäiväkotien toimitusjohtaja Kirsi Santanen.

Päiväkoti hankkii kunnalta tarvitsemansa erityisopettajan ja varhaiskasvatuksen erityisopettajan palvelut, sillä päiväkodissa hoidetaan myös eri syistä erityistä huomiota tarvitsevia lapsia.

Pöytyän varhaiskasvatuksessa siirryttiin vajaa kaksi vuotta sitten sitten palvelusetelijärjestelmään ja järjestelmä on toiminut Santasen mielestä hyvin.

Sitä, onko Aurankin suunnittelemalla palvelusetelin käytöllä vaikutuksia esimerkiksi Hattimatin lapsimäärään, Santanen ei kuitenkaan ryhdy vielä ennustamaan.

Lue lisää 26.04.2016 lehdestä

 

 

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=yg9QX7aHUKc” width=”500″ height=”280″ autohide=”yes” rel=”no” theme=”light”]