Teboil pohtii Kosken huoltamon kohtaloa

0

KOSKI. Kosken Teboil-asemalla ei ole ainakaan toistaiseksi polttoainemyyntiä kuluttaja-asiakkaille. Teboilin liikepaikkapäällikkö Tapio Turpelan mukaan polttoainemittarit vikaantuivat ja ne vietiin pois.

–Aseman mittarikentän, putkistojen ja säiliöiden peruskorjausasia on nyt suunnittelupöydällä. Vastaavia tapauksia on paljon eri puolilla maata. Pitää katsoa, mihin vuotuiset korjausrahat riittävät. Sataprosenttista päätöstä suuntaan tai toiseen ei ole vielä Kosken aseman osaltakaan tehty.

Turpela ei osaa sanoa, milloin päätös tulee. Hän painottaa, että ammattiliikenteen tankkauspisteen toiminta Koskella jatkuu normaalisti. Siihen ei ole luvassa mitään muutoksia.

Teboil omistaa Kosken huoltamokiinteistön, jonka kahviotila on vuokrattu ulkopuoliselle yrittäjälle.