Uusi musiikkiyhdistys aloittaa näyttävästi konsertilla

0
Rauli Harinen, Mia Kivikankare, MIka Harinen sekä kuvasta puuttuva Ari Järvinen ovat henkilöitä uuden musiikkiyhdistyksen taustalla.
Rauli Harinen, Mia Kivikankare, MIka Harinen sekä kuvasta puuttuva Ari Järvinen ovat henkilöitä uuden musiikkiyhdistyksen taustalla.
Rauli Harinen, Mia Kivikankare, Mika Harinen sekä kuvasta puuttuva Ari Järvinen ovat henkilöitä uuden musiikkiyhdistyksen taustalla.

PÖYTYÄ/Yläne. Helmikuussa perustettu Yläneen Musiikin Ystävät ry, YMY, aloittaa toimintansa näyttävästi ja kuuluvasti sunnuntaina 24.4. pidettävällä Hilja Harisen muistokonsertilla. Muistokonsertissa konsertoivat Kyösti Mäkimattila, Mikael Koivisto Yläneen mieskvartetti sekä Hilja Harisen jälkipolvi. Konsertin tuotto menee Yläneen Yhtenäiskoulun hyväksi.

YMY sai alkunsa useamman henkilön päässä pyörineiden idean palasten loksahdettua paikalleen. Yhdistyksen tavoitteena on Mika Harisen mukaan tukea, kehittää, kannattaa ja kasvattaa paikallista musiikkia. Suunnitelmissa on muun muassa bändileiri nuorille sekä loppukesällä pidettävä Open Stage -tapahtuma.

YMY:yn ovat tervetulleita myös muutkin kuin yläneläiset.

–Yhdistykseen voi liittyä rajattomasti. Eihän musiikkikaan tunne rajoja, Rauli Harinen kannustaa.

Mika Harinen puolestaan toteaa, että yhdistykseen voi liittyä, vaikka ei itse mitään instrumenttia soittaisikaan. Oleellisempaa on musiikista nauttiminen.

–Aiomme järjestää myös konserttimatkoja ynnä muuta, Mika Harinen kertoo ja Rauli Harinen lupaa yhdistyksen olevan avoin reppu, jonne tulevia ideoita aletaan nyt innolla purkaa.

 

Hilja Harisen muistokonsertti sunnuntaina 24.4. klo 15 Yläneen yhtenäiskoululla. Lippuja YMYltä, Yläneen Osuuspankista ja Kahvikeitaasta.

 

Lue lisää 22.4.2016 lehdestä