Emmi Lovénin kesä on musiikkia, ohjausta ja näyttelemistä

0
Emmi Lovénia säestivät Teemu Mastovaara (kuvassa), Mikko Malin ja Laura Hurme.
Emmi Lovénia säestivät Teemu Mastovaara (kuvassa), Mikko Malin ja Laura Hurme.
Emmi Lovénia säestivät Teemu Mastovaara (kuvassa), Mikko Malin ja Laura Hurme.

ORIPÄÄ. Oripääläisen teatterin monitekijä Emmi Lovénin kesän täyttävät suurimmaksi osaksi Loimaan Krekilän Myllyn kesänäytelmän ohjaus sekä näytteleminen kolmen naisen Teatteri terve tytön musiikkikomediassa ”Varasta ennen”. Näiden lisäksi ohjelmassa on myös lokakuulle saakka kestävä konserttikiertue, jonka aloitti Palvelukeskus Riihikodissa Riihikoskella järjestetty hyvänkeväisyyskonsertti.

Konsertti koostuu lähes kokonaan Lovénin tammikuussa julkaiseman albumi ”Lapset huomisen” musiikista. Albumilla Lovénia säestää kymmenhenkinen orkesteri, mutta kiertueella mukana on Trio Sonata: Teemu Mastovaara (sello), Mikko Malin (harmonikka) ja Laura Hurme (koskettimet, laulu).

Kiertue jatkuu toukokuussa Turussa Ravintola Soinnussa ja Loimaalla Loimaan teatterissa. Kesäkuussa vuorossa on Salon Veturitalli, heinäkuussa Uudenkaupungin Gasthaus Pooki, elokuussa Kahvila-Ravintola Torni Raumalla, syyskuussa Raision teatteri ja lokakuussa Turun Sibeliusmuseo.

Lue lisää 20.05.2016 lehdestä