Tuplaviikonlopusta kolme pistettä plakkariin Pöytyän pesismiehille

0
Pöytyän ykköspesismiehet olivat tyytyväisiä sunnuntain ottelun jälkeen. Kuva: Paula Pellonperä
Pöytyän ykköspesismiehet olivat tyytyväisiä sunnuntain ottelun jälkeen. Kuva: Paula Pellonperä
Pöytyän ykköspesismiehet olivat tyytyväisiä sunnuntain ottelun jälkeen. Kuva: Paula Pellonperä

PÖYTYÄ. Pöytyän pesismiehet pelasivat kotona tuplakierroksen viikonloppuna. Lauantain kotiottelu pelattiin poikkeuksellisesti Loimaa pesäpallostadionilla ja sunnuntaina palattiin Kumilan Kymppi-Katto Areenalle.
Vastustajina otteluissa olivat hyvin kautensa aloittaneet pohjoisen joukkueet Ylivieska ja Muhos. Pöytyälle viikonloppu tuotti sekä ensimmäisen täyden pistemenetyksen että ensimmäisen kolmen pisteen voiton. Voitto sunnuntain pelistä nosti Pöytyän sarjassa sijalle kahdeksan.
Lauantain pelissä Loimaalla Pöytyä kohtasi Ylivieskan Kuulan. Kotijoukkueen esitys Loimaan perinteikkäällä pesäpallostadionilla oli hengetön ja Kuula jätti Pöytyän nollille luvuin 0–2.
Sunnuntaina Kumilassa vastassa oli niin ikään lauantaina tappion kärsinyt Muhos. Kotijoukkueen peli-ilme oli nyt hyvä ja peli kulki aivan eri tavalla kuin lauantaina. Pöytyä vei pelin nimiinsä luvuin 2–0 ja saalisti samalla kauden ensimmäiset täydet kolme pistettä.

Lue lisää 31.5.2016 lehdestä