Unelmien liikuntapäivä liikuttaa Koskella

0

KOSKI. Kosken Kaiku juhlistaa ensimmäistä kansallista Unelmien liikuntapäivää ensi viikon tiistaina monin tavoin yhdessä muiden paikallisten yhdistysten kanssa. Toiminnan keskipisteenä on liikuntahalli.

–Illalla kello 17–20 voi kokeilla ilmaiseksi ainakin frisbeegolfia, pöytätennistä, salibandyä, suunnistusta, zumbaa, yleisurheilua sekä Eränkävijöiden laser-ammuntaa. Tarjolla on myös MT-Teamin keppihevosrata. Lisäksi hallilla on lasten superpeuhu ja VPK esittelee vajajumppaa ja kalustoaan, Kosken Kaiun harrasteliikuntajaoston puheenjohtaja Hanna Kanasuo kertoo.

Kaiku houkuttelee kaikkia koskelaisia tutustumaan Unelmien liikuntapäivän tarjontaan. Seuran johtokunta kantaa oman kortensa kekoon ulkoiluttamalla  palvelukeskuksen vanhuksia.

–Tule kävellen paikalle ja poikkea vaikkapa vain Kaiun kanttiinissa kahville. Sekin on yksi liikuntasuoritus. Ja lapset tai lapsenlapset mukaan. Otetaan samalla vähän kuin alkulämmittelyä syyskuiselle täydelliselle liikuntakuukaudelle, Kanasuo houkuttelee.

 
Unelmien liikuntapäivä 10. toukokuuta kello 17–20 Kosken liikuntahallilla.