Uudet ylioppilaat lähialueen lukioista

0

Katso lukiokohtaiset nimilistat tämän kevään ylioppilaista. Maakunnan lukiot ovat listalla aakkosjärjestyksessä.

Euran lukio
Alhonen Matias, Eko Matias, Eränummi Aapo, Eränummi Erik, Forsström Jonne, Halomo Henrik, Heino Annika, Heino Julia, Heinonen Severi, Huila Joona, Jaakkola Suvi, Jortikka Suvi, Jutila Emma-Sofia, Kahala Väinö, Kallio Lauri, Kivistö Janette, Kylä-Kause Iida, Kytömaa Erika, Lammensalo Annika, Leino Iida-Kaisa, Lilja Osmo, Mattila Lauri, Mertala Ofelia, Mäkelä Sara, Niittumaa Eini, Nurmi Akseli, Nurmi Iiro, Nurmi Oona, Nurmi Ronja, Pere Laura, Pietilä Lassi, Pirttimäki Valtteri, Pulkka Jenni, Rinteelä Lotta-Mari, Saariluoma Venla, Saaristo Marianna, Salo Milka, Salonen Elias, Salonen Lotta, Salonen Markus, Salpio Elise, Sillanpää Pauliina, Simula Antti, Sipolainen Iida, Sipolainen Nea, Soppa Inkeri, Takkinen Tibor, Tammisto Annika, Toimela Fanni, Toivonen Sanni, Tuominen Aino, Tuominen Joonas, Tuominen Oona, Turunen Milla, Uoti Kaisa, Vainio Heli, Vainio Janina, Vainio Linda, Vieno Valtteri, Virtanen Kaisa, Vuohijoki, Välilä Esa, Äärilä Konsta

Huittisten Lauttakylän lukio
Aaltonen Suvi, Karvonen Eine, Kiuru Piia, Kranni Julia, Kulmala Kirka, Kuusisto Erika, Kylänpää Milja, Matintalo Janita, Metsämäki Herkko, Mäkelä Sofia, Mäkinen Essi, Nieminen Viljo, Nummi Akseli, Nummisto Olavi, Nurminen Niko, Perttula Antti, Puisto Anna-Helena, Salminen Sami, Salo Tomi, Teppo Tebbo, Turto Minna, Turunen Elsi, Törmä Johanna, Valo Roosa-Maria, Vartiainen Sanni, Virtanen Terhi, Virtaranta Ilona, Voutilainen Janni

Kaarinan lukio
Aalto Jani, Ailanto Susanna, Airikkala Miikka, Alakylä Jimmy, Alander Emmi, Brander Markus, Bäckström Janne, Carpelan Charlotta, Ekholm Anni, Elo Valtteri, Eriksson Sofia, Eronen Oliver, Eskelinen Kimmo, Haapanen Nea, Helle Riku, Hirvo Nici, Holmberg Nana, Hukka Julia, Hurula Kiira, Hyvärinen Andreas, Isomoisio Jaakko, Jaakkola Oona, Järvinen Erika, Järvinen Joonatan, Kallio Niclas, Karjalainen Tapio, Karttunen Emma, Keski-Saari Anni, Keski-Saari Enni, Koivisto Riku, Koivunen Sofia, Kontturi Nea, Kotka Markus, Kovalainen Aino, Kuiko Lauri, Kunnas Noora, Kärpijoki Mira, Laakkonen Marika, Laaksonen Noora, Laaksonen Rasmus, Laaksonen Vinski, Lahdenperä Julius, Lahtinen Riku, Lahtonen Kaisa, Laurila Mikke, Lehmus Anniina, Lehti Susanne, Lehtinen Taneli, Lehtonen Venla, Lindqvist Katariina, Lindroos Julia, Lindroos Lassi, Manninen Melissa, Markki Mia, Mbare Maxwell, Meriläinen Eveliina, Mikkola Niko, Muuriaisniemi Sami, Myllylä Antti, Mäkelä Aleksi, Mäki Milja, Mäkikangas Jussi, Mäkinen Oskari, Mäkinen Santeri, Nguyen Anton, Nguyen Emilia, Nummila Sami, Nyholm Sini, Pasanen Eeva, Peippo Krista, Penttinen Alisa; Phan Ngoc Yen, Pihlava Juuso, Pirttikangas Evita, Pitkänen Ida, Ratia Severi, Rebonen Valeria, Rintala Riikka, Ristikankare Joni, Ruusunen Antton, Ruusunen Robert, Saarela Miska, Saarinen Camilla, Salakari Kirsi-Maria, Salmenoja Eero, Salo Minttu, Salonen Heidi, Sibakov Samuel, Solasvuo Sara, Soon Miikka, Sundholm Oskar, Särvä Sonja, Timonen Emmi, Tirkkonen Annika, Tuominen Heidi, Tuominen Lari, Turakainen Teemu, Turve Noora, Tähkäpää Pauliina, Vahtera Sonja, Viitanen Julia, Viloma Varpu, Virolainen Elina, Virta Tessa, Vuola Valtteri, Vuorinen Anniina, Wasenius Ann-Sofie, Yli-Talonen Tino, Ylilehto Marja, Ylä-Poikelus Niko

Kaarinan lukion aikuislinja
Huovinen Risto, Järäinen Aleksi (Kaksoistutkinto), Kantola Roni, Lindholm Mici, Palosaari Jenny, Sadeghi Annahita, Seivästö Samu

Katedralskolan i Åbo
Brink Johanna, Casagrande Olivia, Dahlström Tim, Degni Jean, Enestam Emelie, Enkvist Frida, Flittner von Rebecca, Forsblom Ida, Forsbom Evert, Grandell Charlotta, Grandén Sara, Granholm Svante, Greggas Anton, Helle Markus, Hokkinen Senja, Huurre Emma, Hägglund Aia, Häggvik Jonathan, Jakaus Victoria, Jhutti Emanuel, Johansén Noah, Johansson Christoffer, Jylhävuori Niklas, Kallio Lotta, Karlsson Rasmus (kombi), Keinänen Lotta, Kiviniemi Aino, Kiviniemi Emil, Kiviniemi Peter, Klingstedt Ossian, Knief Melinda, Kylkis Erica, Lang Mariel, Laurén Toni, Lehvonen Vanja, Leminen Felix, Lindberg Mikael, Lindfors Alexander, Majander Carina, Malmström Gustav, Matilainen Pietari, Mattsson Albert, Miettinen Linda, Mohn Niclas, Ndungulu Madeleine, Nordberg Isabel, Nordell Ida, Nylund Julia, Pesu Alex, Piippo Maria, Rajalin Benjamin, Rehn Sean, Riissanen Rasmus, Rosenberg Annina, Saarinen Anna, Saarinen Matilda, Salo Otto, Servanto Isabella, Silvennoinen Alvar, Sjöblom Elias, Sjöblom Jeremia, Skön Elin, Solin Henrika, Stålfors Amina, Suhonen Emma, Sundberg Richard, Södergård Felix, Söderholm Max, Tiirikainen Ida, Vartiainen Alexis, Vartiainen Max, Wahlbeck Ella, Wallinheimo Timo, Wärnhjelm Ellen, Öhman Ada, Karlsson Rasmus
Kerttulin lukio
Ahonen Matias, Ahtosaari Emilla, Antikainen Pekka, Antonen Eero, Arola Matias, Bergström Anu, Blomqvist Markus, Brander Alma, Brummer Paavo, Dahlbom Emma, Dahlström Linda, Egag Amal, Eklund Emil, Eronen Elmeri, Erävaara Ines, Filatoff Patri, Haapala Helmer, Hartikainen Eetu, Heinonen Eero, Heinonen Tuomas, Heliander Salla-Kaisa, Helminen Teemu, Herrala Hannes, Hietakangas Kia, Himanen Johannes, Holmberg Johanna, Holsti Emil, Hosia Oona, Hyvärinen Emma, Inkari Jukka, Jalasmäki Reeti, Jalli Olli, Jokinen Nuutti, Juhanoja Lassi, Jäkälä Julia, Järvinen Juiju, Kaleva Taneli, Kalliaisenaho Heidi, Kallio Veera, Karlsson Ann-Sofie, Kartio Aura, Kaskinen Matias, Keinästö Joonas, Kesälä Samuli, Kinos Pauliina, Kivinen Pyry, Koivisto Suvi, Koljonen Ilari, Kontiainen Mikko, Koski Elia, Koski Kevin, Koskinen Elli, Koskinen Toivo, Kulta Eriika, Kurki Niko, Laaksonen Sini, Laine Iida, Laine Riku, Laine Topias, Lampi Aleksi, Laurila Taru, Lehtimäki Alina, Lehtimäki Jesse, Lehtonen Roope, Leino Susanne, Leino Veera, Leino Ville, Leinonen Iines, Liitti Aaro, Lindroos Johannes, Luoma-aho Iikka, Mannila Sami, Matintalo Johanna, Mellin Sara, Meriluoto Sanna, Merta Henna, Milan Ville-Markus, Montola Venla, Myöhänen Max, Mäkelä Kaisa, Mäki Atte, Nieminen Miika, Nieminen Valtteri, Niemonen Oona, Nipala Jenna, Nurmi Maija-Emilia, Nurminen Kasper, Nykänen Samu, Oksanen Reetta, Parkkinen Jessica, Perttula Emilia, Pesonen Eetu, Prekazi Visar, Pyyhtiä Iida, Päivike Siiri, Rantanen Anniriina, Rastas Iiro, Rauhaniemi Julian, Rauvola Sampo, Reini Suvi, Robertsson Henna, Runola Aleksi, Saari Aku, Sahlberg Anni, Salaterä Venla, Salmela Venla, Salmi Frans, Salminen Iiro, Salo Simo, Santamäki Emma, Saviluoto Milla, Savolainen Arttu, Sillanpää Santeri, Sinisalo Selina, Soini Eetu, Toivomäki Eetu, Toivonen Patrik, Torikka Juuso, Tuohimaa Anniina, Vaara Verneri, Valtanen Venla, Vienanlinna Joona, Virho Inka, Virtanen Aino, Virtanen Valtteri, Vujici Dzafer, Vuorinen Laura, Väisänen Aleksi, Wallenius Matti, Warinowski Elsa, Wiberg Mona, Wäre Mariia, Österman Lotta, Östman Susanna

Kimitoöns gymnasium, Kemiönsaari
Ahlqvist Charlotta, Degerth Renate, Eriksson John, Forsman Viktor, Ginlund Alexander, Guseff Daniel, Holmberg Charlotte, Johansson Marecia, Kudinoff Janni, Lind Jenna, Manelius Lina, Nurmio Edvin, Oksanen Karin, Pökelmann Kira, Simola Fredrik, Väärä Otto, Åkerberg Fredrik. Studenter med yrkesexamen: Tamminen Sandra, Öhman Axel

Kosken lukio
Aalto Ilona, Marttila, Arola Pauliina, Loimaa (Mellilä), Flemming Laura, Koski Tl, Hacklin Tiia, Koski Tl, Hakamäki Topias, Ypäjä, Hernandez Yesica, Ypäjä, Huusko Elisa, Ypäjä, Jansson Patrik, Koski Tl, Juuse Eemil, Koski Tl, Kallio Anita, Ypäjä, Kanerva Miisa, Somero, Kantola Juulia, Marttila, Kauranen Eveliina, Ypäjä, Kedonperä Amanda, Ypäjä, Korpi Reetta, Marttila, Koskela Pyry, Marttila, Kujanpää Mari, Marttila, Kumpulainen Linnea, Ypäjä, Laakkio Henni, Salo (Kuusjoki), Laiholahti Lilli, Marttila, Laukkanen Essi, Koski Tl, Majuri Jaakko, Marttila, Mäki Oskari, Marttila, Nurmi Hilda, Koski Tl, Nyholm Sanni, Loimaa (Mellilä), Portaala Petra, Marttila, Raitala Henrikki, Loimaa (Mellilä), Rantanen Meeri, Ypäjä, Ratas Samuli, Ypäjä, Rauhala Mikko, Koski Tl, Reiman Erika, Koski Tl, Ryödi Helmiina, Ypäjä, Saurén Helga, Lieto (Tarvasjoki), Strandén Isabella, Ypäjä, Toivonen Juho, Aura, Tuomarmäki Julia, Marttila, Valta Lari-Pekka, Marttila, Vesanen Kylli, Koski Tl, Vieraankivi Annika, Ypäjä, Vähä-Heikkilä Veera, Salo (Kuusjoki).

Laitilan lukio
Antola Artturi, Arino Jumi, Haalisto Josefiina, Heinonen Henri, Heinonen Seela, Hellsten Ella, Hännikkälä Isabella, Jalonen Oskari, Junnila Katriina, Järvelä Santeri, Kaajalahti Jonne, Kareniemi Teemu, Karru Jemina, Kiiski Jasmin, Kiveinen Jalmari, Kohonen Veera. Koski Eemil, Koski Veina, Kylämäki Teemu, Kylämäki Tuomas, Lahtinen Pyry, Lainio Eveliina, Laitala Nelda, Lehmuskallio Elvis, Lintula Sonja, Mattila Elias, Mustajoki Lauri, Mäkilä Camilla, Nivus Juulia, Nordfors Annina, Paavola Hanna, Penttinen Ilona, Raitio Alisa, Ranta Satu, Rantala Henna, Sainio Eveliina, Saloniemi Silvia, Salvi Valtteri, Savila Annika, Siintoharju Tommi-Eemil, Siivonen Sofia, Sonkkila Loviisa, Sulander Annu, Teinilä Matias, Toivola Lauri, Urpolahti Tuomas, Uusi-Kinnala Krista, Virta Laura.

Liedon lukio
Aaltonen Miikka, Abucar Shukri, Ahmed Hamze, Al Bahrani Anmar, Alikirri Miika, Eskola Arttu, Haapalainen Tuomas, Haaranen Miska, Heikkilä Heini, Hietanen Verneri, Hietaoja Elina, Jylhä-Ollila Milla, Jäntti Tuuli, Kaira Miinaliisa, Kakko Taru, Katajainen Topias, Keihäs Keijo, Keskinen Anni, Keskitalo Jere, Korhonen Meri-Tuulia, Korpelainen Matias, Kotiranta Aino-Lotta, Kumlander Elina, Kuru Ida, Kuukasjärvi Laura, Käpylä Karoliina, Lahtinen Mikael, Laivoranta Lauri (kaksoistutkinto), Lappalainen Valtteri, Leinonen Einari, Leinonen Justus, Lindgren Teemu, Lindström Nea, Niemi Essi, Nissinen Satu, Nurmi Johanna, Nurmi Monica, Ojala Sonja, Pasonen Matias, Peltola Tatu, Päivärinta Ville, Rashidi Darya, Romppanen Essi, Saarnilehto Joonatan, Salmi Otto, Salo Kristiina, Salo Matias (kaksoistutkinto), Sivén Elina, Sundman Robert, Suominen Lauri, Tanhuanpää Maria, Tiensuu Janika, Tihleman Leena, Varjonen Alisa, Visa Nea, Vo Thuy,
Vuorinen Aurora, Vuorinen Jerry, Wallin Gabriella, Ylitalo Miia, Ylönen Veli-Matti

Loimaan lukio
Aavila Kiti, Aaviste Kevin, Anttila Sanni, Arvonen Anniina, Hannula Alexis, Heina Julia, Huitti Emmi, Hulmi Elviira, Hännikäinen Hilkka, Jauhonen Iisa, Jokinen Ada, Jokinen Jasmin, Jokinen Miko, Jokiniemi Katri, Kannisto Elli-Sofia, Karén Juho, Katila Tommi, Kauriinoja Carita, Knaapi Ella-Sofia, Korkiamäki Riina, Kouri Elmeri, Kukkula Jussi, Kulmala Lotta, Kuusela Julia, Kuusikorpi Vilma, Lahti Mika, Laine Toni, Lammela Katariina, Leimu Otto-Artturi, Leppäkangas Veera, Lindholm Veera, Lindholm Meri, Liukas Elina, Lähteenmäki Noora, Mahlamäki Maria, Mattila Ida-Maria, Merta Elisa, Mikola Nora, Mustajärvi Katri, Mustajärvi Meri, Mäkitalo Jaana, Niittumäki Valtteri, Nokso-Koivisto Valtteri, Nurminen Maria, Nurminen Tuomas, Nuutila Ilari, Nykänen Valtteri, Nyman Aino, Ojala Saana, Onnela Amanda, Pitkäranta Pilvi, Rantanen Siiri, Riikonen Heidi, Riikonen Linda, Rinne Susanna, Rouhiainen Mira, Ruuth Iida, Saarikko Jasmin, Salminen Henrik, Schwartz Toni, Sundberg Niklas, Suominen Anette, Suonpää Artturi, Sutki Susanna, Tiiri Serafiina, Toivonen Ellinoora, Tuominen Laura, Tuomola Teemu, Virtanen Samuli, Vuolle Valtteri, Välimäki Sanni, Välitalo Ella, Yli-Mikola Juuso, Ylitalo Valtteri.

Mynämäen lukio
Aaltonen Matias, Aaltonen Niko, Antola Viljami, Glad Valtteri, Haloila Elsa, Heikkinen Tommi, Hiivola Jenna, Hirvonen Julius, Hirvonen Tilma, Honkala Matias, Hurme Paula, Huukkala Ria, Hynnä Teemu, Iso-Kouvola Ada, Isotalo Heikki, Kaitanen Milka, Kallio Valtteri, Kallio Vilma, Kanervo Ville, Kaskinen Aleksi, Kurki Juho, Kääriä Laura, Kössi Jani, Laaksonen Iiro, Lapila Jimi, Larinen Neea, Lassila Juho, Lidman Niko, Loponen Henna, Malinen Roope, Marttila Tuomas, Mettala Aarni, Mikkola Jonna, Mäkelä Rosanna, Mäkelä Ville-Veikko, Niemi Suvi, Nieminen Olavi, Nikkari Matias, Nurmi Artturi, Palomäki Lotta, Pastila Arieli, Peltoniemi Joona, Rauhala Felicia, Rekola Sofia, Saarinen Camilla, Sainio Tero, Salminen Aino, Salonen Sanniina, Talja Saku, Taskinen Anitra, Tokoi Jenny, Virtanen Alina

Naantalin lukio
Aaltonen Anna-Sofia, Akkanen Reeta, Alander Heidi-Maria, Aro Mikko, Elomäki Otto, Erämaja Pihla, Eskola Isa, Fredriksson Saga, Haavisto Simo, Hartikainen Albert, Hassler Robin, Haveri Mikko, Heikkilä Anna, Heikkinen Tuukka, Heinonen Sonja, Helkkula Verner, Hemminki Sara, Herne Iida, Herrala Saara, Huhtala Rene, Hyvärinen Annika, Häkkinen Maria, Impilä Oliver, Iso-Kouvola Ville, Junttila Niko, Jussila Milla, Jäppilä Jimi, Järvinen Janna, Kankare Kim, Karppinen Birgit, Kattainen Essi, Kavanti Iiris, Kekki Liina, Keskimäki Sanne, Kiviluoto Laura, Kopiloff Kaarlo, Koskinen Emilia, Koskinen Oona, Kurkela Matilda, Kuusela Trine, Laaksonen Nikolas, Laatu Ronja, Laine Joni, Laine Konsta, Laine Marianne, Laine Saara, Laivo Sanni, Lamminen Janne, Lautanala Niklas, Lehmuskoski Ronja, Lehtinen Juho, Lehto Elsa, Leino Emma, Leppiniemi Anna, Lohikoski Emil, Lundén Matias, Lähteenmäki Karoliina, Malin Silja, Mattsson Erik, Merinen Tuuli, Merla Patrik, Miettinen Riina, Minkkinen Saana, Mäkelä Liisa, Nordberg Henri, Nurmi Tiia, Nygren Fanny-Lotta, Nyrhinen Nino, Paananen Mikko, Paavola Aleksi, Peiponen Ida, Pelkonen Jan, Peltonen Laura, Puisto Jaakko, Putkonen Ruut, Randell Roosa, Rastas Aino, Riekkinen Joonas, Saarinen Anni, Saarinen Artturi, Saarinen Oskari, Saarinen Tia, Sirmola Roosa, Ståhle Emilia, Sukoinen Mikael, Sula Henna-Maria, Suojanen Jaakko, Tanila Tilja, Tommila Miika, Uusikorpi Emilia, Vahtera Mirka, Vastamäki Juuso, Vatanen Iina, Vehmaa Milla, Virtanen Santeri, Wahlsten Sakari, Åhlman Kia

Paimion lukio
Ali-Alha Milvi, Armanto Meira, Atrava Atte, Halkosaari Henri, Heikonen Anni, Hentula Arttu, Hernandez Emily, Hietaranta Joel, Hooker Zoraya, Huhtala Fanni, Hukkinen Nora, Hyvönen Tuuli, Jokinen Iia, Kallinen Aarne, Kallio Kasperi, Kavander Helmiina, Kirsi Joonas, Koskinen Essi, Kostiainen Katriina (kaksoistutkinto), Kunnala Tuomas, Kössi Pinja, Laaksonen Petteri, Laaksonen Tuike, Laine Sami, Launto Katariina, Lehtinen Juuli, Lehtiranta Kasimir, Lehto Ella, Leino Juuso, Liikkanen Lassi, Liipola Matti, Litokorpi Iida, Lähde Helena, Muuriaisniemi Riku, Mäkitalo Emma, Nieminen Eero, Niskala Emmi, Närvä Jessica, Palmgren Oskari, Partanen Karoliina, Peippo Matias, Peltola Anssi, Poikonen Wille-Veikko, Puska Oskari, Päivänsäde Sami, Rantala Aleksi, Rauhala Nelli, Saari Sanni, Salmi Janne, Salminen Jasmiina, Salminen Samu, Sillanpää Casper, Soini Sampo, Suomi Topias, Suominen Can, Säilä Lotta, Söderberg Eemil, Tanninen Nella, Tuokkola Jesse, Ugur Yasemin, Vainio Johanna, Vesalainen Riia, Viirlas Lotta, Viljanen Julia, Virtanen Milja, Virtanen Vilma, Vornanen Kaisa.

Paraisten lukio
Alvarez Tomas, Donner Riku, Fagerholm Annika, Filatoff Erkka, Heinonen Aaro, Heinonen Ilari, Ingelius Henna, Jaanson Sandra, Karlsson Alex, Kopperoinen Alma, Korvenala Emma, Lanne Laura, Merisaari Milla, Mäntyniemi Santeri, Penttinen Lauri, Pihlaja Nea, Pitkäaho Simo, Puumalainen Salla, Robertsson Lina, Tschernij Jiri, Tulla Ilona, Vasama Sanni

Pargas svenska gymnasium
Anckar Alexandra, Barkar Joel, Björkqvist Jelka, Bredenberg Cecilia, Bredenberg Petter, Dahlström Emil, Drugg Eleonora, Eklund Annika, Eklund Daniel, Eklund Dennis, Elgabsi Dana, Engdal Albin, Englund Sabina, Enkvist Elin, Enqvist Emil, Fagerlund Sebastian, Gröning Anna, Gustafsson Sofie, Helenius Henrik, Holmberg Emil, Husain Hajat, Höglund Rasmus, Juslin Sven, Karlsson Elin, Karlsson Jonathan, Lindblom Malin, Nygrén Rebecca, Katainen Casper, Lehtinen Jonas, Lindgård Emma, Lindqvist Linnéa, Lindqvist Viktor, Lindroos Ellinor, Lindroos Kasper, Lujanen Essi, Lundén Benjamin, Lundström Max, Merne Alexander, Mörn Hulda, Nurminen Tuure, Randström Simon, Rapo Vilhelm, Ristimäki Anton, Rosenblad Marcus, Shafranov Rebecca, Sirén Charlotte, Sonntag Felix, Sui Jasmin, Sumelius Petter, Sundblom Madeleine, Wenström Mariel, Wiik Amanda, Zetter Max, Zevenhoven Liza, Östdahl Janina, Österholm Janette, Österlund Rens. Kombi-examen (Axxell Yrkesinstitut) Eriksson Jim, Heikkilä Jenny, Laurén Wiktoria, Pallin Paul. Kombi-examen (Åbo Yrkesinstitut): Henriksson Kira

Perniön lukio
Amon Marilyn, Björklöf Nikolas, Eriksson Paavo, Erjala Luukas, Gustafsson Niilo, Hakanen Iida, Hoikkala Emmastiina, Järvilinna Julius, Kaarlamo Valtteri, Kaartinen Selja, Kanto Tyko, Karhu Ville, Karjalainen Janne, Knaapinen Aleksi (kaksoistutkinto), Koivisto Elisa, Laakso Jere, Lehti Jere, Lehtonen Arttu, Lehtonen Marianne, Lindström Kiia, Nikkanen Tiia, Nummi Jenny, Oksanen Sanni, Panu Kaisu, Peltonen Sanni, Pohjonen Max, Ranta Jalmari, Raunio Hanna-Riina, Roos Elina, Rönkkö Joonas, Siltanen Simo, Suni Saga, Tiikasalo Viljami, Vainio Kaisa, Valjanen Vilma, Zeqiri Vjendite
Pöytyän Elisenvaaran lukio
Aarnio Waltteri, Aura, Achrén Tekla, Pöytyä, Eloranta Jasmin, Aura, Heikkilä Sanni, Pöytyä, Hjulgren Kaisa, Aura, Houni Miika, Pöytyä, Huhtala Aleksi, Pöytyä, Huttunen Heidi, Pöytyä, Jalava Jere, Pöytyä, Kiili Teemu, Aura, Kiiski Sanni, Pöytyä, Koli Iida, Lieto, Kuisma Nella, Pöytyä, Kuosa Heli, Pöytyä, Kuusela Ville, Aura, Laihia Maisa, Pöytyä. Leppänen Niki, Aura, Lindroos Juulia, Pöytyä, Metsola Jutta, Pöytyä, Mäkitalo Oona, Lieto, Nissilä Verneri, Pöytyä, Nuutila Jessica, Pöytyä, Pauna Kaisa, Pöytyä, Pullinen Elina, Pöytyä, Päivärinta Jalmari, Pöytyä, Rantala Juho, Aura, Rantanen Linda, Aura, Rantanen Pauliina, Pöytyä, Rasilainen Heikki, Pöytyä, Rautio Reetta, Aura, Saarinen Matias, Pöytyä, Salminen Joonas, Aura, Sarsila Ira, Pöytyä, Sillanpää Jere, Aura, Solla Jere, Aura, Taberman Jonna, Aura, Tolonen Topias, Pöytyä, Ullakonoja Tiia, Lieto, Uusitalo Tommi, Pöytyä, Virta Emma, Pöytyä, Virtanen Juulia, Pöytyä, Yli-Nikkilä Petri, Pöytyä

Raision lukio
Alatalo Julianna, Ali Khaliif Ikraan, Allen Natalie, Dahlén Veera, Enberg Tero, Hagner Ella, Hakala Akseli, Hakala Arttu, Halonen Eve, Halonen Joel, Harju Harri, Harju Tuomas, Hasu Joonas, Heikkilä Lauri, Heininen Erika, Heino Roosa, Heinonen Julia, Helenius Matias, Hietanen Leevi, Hietanen Sara, Hirsimäki Lotta, Hirvonen Pauli, Hongisto Iiris, Hovinen Nelli, Härkönen Jenna, Jortikka Jemina (kaksoistutkinto), Junnila Karri, Juslin Tuomo, Järvinen Jenni, Kaivaara Jenna, Kallio Jenny, Kallio Kia, Kalliovaara Juuso, Kankare Juuso, Karjalainen Vesa-Matti, Kaskinen Benja, Keskitalo Samuli, Kettunen Eemil, Kiltti Saara, Kinnunen Enni, Kipinoinen Essi, Kiviniemi Niklas, Korhonen Joonas, Koski Niko, Kujala Eemeli, Laaksonen Alice (kaksoistutkinto), Lahti Meri, Laine Iida-Maria, Laine Mari-Anna, Laitinen Anni, Laitinen Essi, Laitinen Heta, Laulumaa Nana, Lehto Akseli, Lehto Jimi, Lehtola Jonna, Lehtonen Jessica, Lehtonen Matias, Lehtonen Thea, Lepistö Juuso, Leppänen Krister, Ljung Claudia, Luoma-Keturi Noora, Luomanen Lassi, Miesvirta Meri (kaksoistutkinto), Mikkola Janne, Mikkonen Iida, Moulani Jilan, Myntt Nora, Mäkiaho Kristiina, Mäkilä Matias, Mäntysalo Miisa (kaksoistutkinto), Nilsson Meri, Nordman Nana, Nurmela Tatu (kaksoistutkinto), Nurmi Lisa, Oksaranta Emilia, Ollikainen Niilo, Oravainen Nea (kaksoistutkinto), Pajunen Jonna, Pekkonen Jasmiina, Piippula Nora, Pitkänen Pauliina, Ranta Iida, Rantakokko Ville-Veikko, Rantanen Essi, Rantanen Mikael, Rastas Miro, Rinneranta Jutta (kaksoistutkinto), Ruohola Eero, Ruohonen Tomi, Rusanen Markus, Saarinen Jani, Saha Venla, Salmi Rosa-Maria, Salminen Sonja, Salonen Anni, Salonen Emmi, Salonen Lauri, Savola Miro, Schuurman Joonas, Seppälä Jonna, Sirkiä Linda, Sukari Atte, Sundberg Atte, Suomala Amanda, Suominen Mikko, Susi Elli, Tamssi Amanda, Tigerstedt Elias, Toivanen Essi, Toivonen Elina, Toivonen Ida-Sofia, Uusitalo Otto, Vahala Patrik, Vahtera Essi, Vainio Petri (kaksoistutkinto), Valtonen Matias, Vappula Iida (kaksoistutkinto), Varjonen Elina, Verhola Samu, Vesala Lauri, Vihersaari Heidi, Virtanen Janina, Välimäki Ella, Wistbacka Arttu, Österman Mikko

Rauman lyseon lukio
Ahlqvist Anni, Ahola Mikael, Ahonen Eetu, Ailasmaa Saku, Aivola Emmi, Alakulju Sanna, Alén Niina, Alho Johanna E, Alho Johanna M, Ankelo Viivi, Arjavaara Elias, Auvinen Rita, Eerola Lotta-Maria, Elo Aleksi, Elomaa Netta, Elonen Annika, Enlund Elin, Erkkilä Oona, Eskola Anna, Fagerström Annika, Haaparanta Laura, Haavisto Laura, Hattula Eerikki, Heino Samu, Heinonen Tinja, Helander Nestor, Henriksson Atte, Hollmén Kosti, Hämäläinen Ella, Härkälä Jaakko, Häsänen Oskari, Iso-Pärnä Assi, Jalo Erika, Jalonen Aleksi, Jalonen Joonas, Järvinen Marko, Jääskeläinen Sarita, Kallio Teemu, Kantola Jaakko, Karenius Janina, Kari Santeri, Karppinen Verneri, Katila Riku, Kaunisto Mikko, Kauppinen Sakari, Kivimäki Reetta, Kivistö Kaisa, Klemetti Anna-Riikka, Koistinen Max, Koivisto Camilla, Korkmaz Yasemin, Korsi Eero, Koukku Paavo, Kuja-Penttilä Jaakko, Kukkonen Patrik, Kukkonen Peetu, Kumpulainen Eetu, Kupiainen Juhani, Kuusniemi Elina, Kyröläinen Liina, Kämäräinen Sanni, Laakso Marleena, Laakso Tiia, Laaksonen Elina, Laaksonen Saara, Laaksonen Selma, Lahti Essi, Laihonen Laura, Lakaniemi Jutta, Lamminen Enni, Lamminpää Nea, Latimer Iona, Laukola Julia, Lehto Nea, Lehtonen Annika, Lehtonen Ella, Lehtonen Salla, Levola Kristian, Lindén Annika, Lindroos Jenna, Linjama Pauliina, Lyytikäinen Mira, Maaninka Veera, Mantere Henna, Marjanen Mikael, Mattila Niko, Metsala Miika, Mikkonen Martta, Mäkilä Mikko, Mäkipää Oona, Nieminen Henna,
Nisukangas Sandra, Nurme Taressa, Nurmi Sini, Nylund Emma, Orava Lauri, Pajarinen Iidalotta, Palin Jenna, Palmo Sonja, Palojoki Mari, Palomäki Aino, Parkkila Katja, Partinen Paula, Peltonen Niko, Perttula Aukusti, Ranta Kasperi, Rehelmä Otto, Rytinki Valtteri, Saarela Iiro, Saarela Niko, Saarenko Ella, Saastamoinen Veera, Salmi Essi, Salo Sofia, Salo Susanna, Sario Santeri, Seikkula Mira, Selänne Elmeri, Siekkinen Jani, Sihvonen Jessika, Siilos Meeri, Sjöblom Tuomas, Soukainen Suvi, Suhonen Suvi-Maria, Sukanen Ida, Suominen Olli-Matti, Suotunen Milla, Suvanto Eveliina, Syren Annika, Tahtonen Patrick, Taivainen Toivo, Tanhua Venla, Tarkka Jasmina, Tast Hanna, Toivonen Emilia, Toivonen Sofia, Toivonen Sofia A J, Torkki Matias, Tumelius Janita, Vahala Julia, Vainio Aliisa, Valo Mirka, Valtanen Valtteri, Valtanen Vilma, Vanamo Eveliina, Vannio Josefin, Varho Eemil, Varho Jasmin, Varjola Reetta, Veijalainen Noora, Veistinen Sonja-Maria, Vene Wille, Viitanen Henna, Viljanen Elviira, Virtanen Ellimaija, Virtanen Jussi, Virtanen Konsta, Väinölä Iida-Maria, Wallenius Patrik, Wendelin Camilla, Ylitalo Lotta.
Iltalinja: Ala-Sunila Sonja (kaksoistutkinto), Hollmén Patrik (kaksoistutkinto), Ihalin Iiro (kaksoistutkinto), Iltanen Miia (kaksoistutkinto),
Iltanen Veikka (kaksoistutkinto), Jokiranta Mariel, Kankkunen Severi (kaksoistutkinto), Lehtonen Kaisu, Raivio Taina (kaksoistutkinto), Ruusunen Aleksi, Salminen Filip, Toivola Iida-Maria

Salon lukio
Aalto Roosa, Aaltonen Jenna, Alm Joonas, Anttila Jannika, Auranen Eemeli, Auranen Tiia, Avellan Alisa, Axelsson Jenifer, Czakan Camilla, Eftekharshenas Ryan, Eriksson Lotta, Eriksson Matias, Erikäinen Aina, Ervasto Olli, Haavisto Ella, Haikio Saku, Hajdini Blerta, Harilo Laura, Havia Elisa, Havia Juho, Havia Olli, Heikkinen Arttu, Heinonen Elmo, Heinonen Vilma, Helminen Johanna, Hollmén Joonatan, Huittinen Martta, Huuhtanen Saara, Huusko Tuomas, Hänninen Heidi, Ihamäki Eetu, Iivonen Milla, Jalo Anniina, Jokiniemi Jesse, Joutsen Johanna, Joutsen Johanna, Juhola Ida-Maria, Juhola Joonas, Järvinen Julia, Järvinen Jutta, Jääskeläinen Niilo, Kaarto Elli-Nora, Kaasinen Inka, Kanerva Tommi, Kankaanpää Joonas, Kara Elina, Karjalainen Sauli, Kerkola Nico, Kettunen Heidi, Kirmula Joona, Kivi Katariina, Kiviaho Natalia, Kivikallio Pihla, Koivunen Ruut, Kontio Emil, Korhonen Johannes, Koski Taija, Kristiansson Sara, Kuisma Veera, Kukurdaeva Zoya, Kuosa Anniina, Kymäläinen Enni, Kymäläinen Janina, Laaksonen Annika, Lagerbom Eemeli, Laine Juuso, Lajunen Santeri, Lakanen Lassi, Lehtinen Melina, Lehtonen Alessia, Leino Iisa, Leino Venni, Liehu Katariina, Liimatta Henna, Lindblom Juho-Petteri, Lottonen Taija, Mali Ilona, Markula Daniela, Moradi Tijam, Myllylä Bettina, Mäensivu Niko-Jesse, Mäki Petteri, Mäkinen Juulia, Mättö Riku, Määttänen Veera, Nikunen Ilari, Nummelin Annabella, Nummenpää Veera, Nupponen Sakari, Nurmi Amanda, Nyberg Anna-Sofia, Nyberg Rosa, Nykänen Fanny, Nyqvist Milka, Ojanen Henniina, Ojansuu Jussi, Oksanen Jasmina, Ora Jasmin, Paakkonen Roosa, Paananen Valtteri, Pajulo Jenna, Pakaste Petra, Palani Aisha, Palk Pirje, Parviainen Noora, Peikola Emilia, Pelkonen Jemina, Pettilä Ossi, Pitkänen Eero, Pura Annina, Qerimi Learta, Ranki Jenna, Rannikko Julia, Rantalaiho Pinja, Rantanen Sofi, Raunio Nea, Rinne Iida, Rissanen Pauliina, Ronkanen Kiia, Rosendahl Valtteri, Rosendahl Veera, Rouru Hilkka, Rouru Silja, Räkköläinen Jesse, Saariluoma Roope, Sallinen Eero, Salminen Veera, Salo Jessica, Salokoski Jolanda, Salomaa Lauri, Sarlin Jerry, Sarttila Katariina, Savela Niko, Seppälä Alina, Sherzad Rasul Ahmad, Sihvonen Nella, Sirva Henriikka, Skyttä Kerttu, Sorola Pinja, Strekalovskiy Alexander, Sulin Ida, Suni Anton, Suni Janita, Suokko Siiri, Suutari Janita, Suutari Lauri, Takkinen Artturi, Tammi Ada, Tammi Hanne, Tapio Iina, Teppan Risto, Tiili Milla, Tiisanoja Vilma, Tokola Linda, Torkki Juulia, Valu Anni, Veijonen Emilia, Velpler Katariina, Vierjoki Emilia, Viitanen Jenna, Virta Eetu, Virta Titta, Virtanen Emma, Vuoriranta Niklas, Wewala Pathirage Madusha, Yli-Alho Laura, Yli-Liipola Mauri

Salon aikuislukio
Haapala Anne, Kallioniemi Ellinoora, Knaapinen Santeri, Lahti Juliana, Lehtonen Santtu, Leppä Henna, Lindholm Ingrid, Luukkanen Marika, Ranta Jonne, Tuominen Annika

Salon Halikon lukio
Aakula Aleksanteri, Ahokas Ilona, Anttila Sanni, Elfving Milja, Grönroos Sonja, Heinonen Ilona, Hellgren Roope, Hernández Sjöberg Tristan, Huttunen Ossi, Hynninen Elina, Jalava Tanja, Jokinen Oskari, Junnilainen Ville, Kaariluoto Kia, Kaasinen Aku, Kakko Elina, Kankaanpää Elisa, Ketokulta Niilo, Korhonen Pauli, Kuitunen Julia, Kuivalainen Oona, Laakko Nina, Laiho Tilda, Laine Aleksi, Laine Lotta, Laine Samu, Laukkanen Herkko, Lehtiö Eetu, Leino Einari, Lindgren Diana, Mahlberg Lotta, Mäki-Tulokas Sandra, Niemelä Elli, Niemi Leevi, Nieminen Veikko, Niini Vili, Niinistö Joonas, Nummela Emmi, Nurmi Lotta, Oksa Camilla, Oranta Liisa, Patrakka Miro, Pentikäinen Miika, Sampinen Jenni, Selman Elias, Spännäri Peppi, Sulander Sini-Tuuli, Tamminen Tino, Tapomaa Taru, Varis Katariina, Vehmanen Mikko, Vesterinen Elina, Virkki Tero, Virtanen Valtteri, Väinälä Julius, Ylönen Tommi

Someron lukio

Jurva Erika, Kettunen Pilvi, Kolattu Sanni, Pieniniemi Minttu, Saarinen Simo, Salomäenpää Anna, Ahtaanluoma Saara, Bertling Salla, Frankberg Akseli, Hansson Janina, Heikkinen Emma, Heino Mira, Hieta Janina, Hurme Henri, Jääskeläinen Iida, Kalliola Emma, Kerminen Edla, Kesäniemi Pinja, Kotro Julia, Kujala Janika, Kujansuu Eetu, Känkänen Elli, Laaksonen Niko, Lehtonen Annika, Luostarinen Jiro, Mansner Jesper, Morander Eemeli, Nieminen Tiia, Nikula Arttu, Olander Laura, Palén Jonna, Pirttilä Joonas, Pöysti Eero, Romu Sanni, Ryhtä Jenna, Saarinen Ossi, Salminen Aleksi, Seppänen Jani, Toivonen Arttu, Tuominen Emmi, Tuominen Tuuli, Turkulainen Anna-Sofia, Yliluikki Henna

(Someron lukion nimilista korjattu 1.6.2016)

Suomen kristillinen yhteiskoulu
Forsman Fia Nummela, Hansson Viljami Piikkiö, Häkkinen Jasmin Kyröskoski, Hämäläinen Johanna Piikkiö, Kauppi Anriika Ylöjärvi, Kopponen Maria Kaipola, Kulmanen Janita Piikkiö, Leppäaho Anniina Naantali, Leppälä Vilhelm Paimio, Nieminen Essi Piikkiö, Nykänen Liisa Paimio, Nylund Tero Turku, Pajunen Senja Liperi, Palomäki Joona Turku, Palviainen Erika Niittylahti, Perho Jake Piikkiö, Shelby Ellen Piikkiö, Soini Esko Piikkiö, Soosaar Sandor Nummela

Säkylän seudun lukio
Aaltonen Susanna, Säkylä, Alanen Marianne, Säkylä, Anttonen Kasimir, Pöytyä, Eskola Aleksi, Pöytyä, Haanpää Rita, Säkylä, Hautala Mari, Eura, Iso-Rautio Valtteri, Huittinen, Jokinen Tapio, Säkylä, Juvonen Eetu, Säkylä, Kaipainen Joonas, Säkylä, Kankaanpää Jarno, Säkylä, Keskimäki Elina, Säkylä, Kiuru Roosa, Pöytyä, Kompuinen Valtteri, Säkylä, Koski Mia, Säkylä, Leppimäki Jukka, Säkylä, Leppäaho Lenni, Pöytyä, Liekari Viivi, Säkylä, Lindroos Roosa, Säkylä, Liukko-Sipi Aaro, Säkylä, Maanpää Liisa, Pöytyä, Marjanen Essi, Säkylä, Matomäki Roosa, Säkylä, Mattila Aleksi, Säkylä, Metsämäki Tytti, Säkylä, Männistö Emilia, Säkylä, Oravuo Lauri, Säkylä, Reunanen Julianna, Säkylä, Saarinen Aleksi, Säkylä, Sahlman Saara, Säkylä, Sankari Verna, Pöytyä, Sinisalo Henrik, Säkylä, Sirkama Anton, Säkylä, Tainio Saara, Säkylä, Tuominen Tuuliina, Säkylä, Tupala Veera, Säkylä, Varjonen Veera, Säkylä, Varjonen Vilma, Säkylä, Välimaa Veera, Säkylä, Wuoti Elias, Pöytyä

Turun klassillinen lukio
Aadeli Jooa,Aalto Eero, Aarras Nette, Aholainen Iiris, Airismeri Henry, Airisto Konsta, Alho Eveliina, Andersson Maria, Anttila Ida, Blomberg Severi, Boberg Jens, Bouirmane Wissal, Brunila Julia, Burmeister Emma, Bäckström Santeri, Costa Jacob, Eeva Konsta, Eklund Lauri, Englund Julia, Erjala Onni, Forssell Jasmin, Fromholdt Nora, FrondeliusTopi, Grade Mira, Haapasaari Petra, Habib Abdula, Hakala Henri, Hannelin Hannes, Harilainen Inka, Heikkinen Helmi, Heinonen Maija, Heinä Mariana, Hemling Nea, Hiltunen Otto, Hirvonen Inna, Hirvonen Juuso, Hjerppe Jussi, Holopainen Emma, Huuskonen Emilia, Hänninen Annu, Ilmanen Emmi, Immonen Essi, Jalamo Julia, Jansen Ossi, Jauhiainen Essi, Jauhiainen Tiina, Jokela Erika, Kaasalainen Karoliina, Kanervavuori Kia, Kankaanpää Annamari, Karttunen Alessandro, Kaunisto Kia, Keitilä Emma, Keskinen Miska, Keuru Milka, Kinnunen Elisa, Kinnunen Venla, Kiviaho Laura, Klossner Sara, Koivisto Niilo, Koivumäki Ella, Koli Maria, Koskimäki Helli, Koskivaara Lauri, Krappala Anniina, Krappala Emiilia, Kruunari Inka, Kujander Linda, Kulmala Tanja, Kummala Elli, Kurokallio Julius, Kuusela Iida, Kyynäräinen Sanna, Kähkönen Venla, Laakso Pauliina, Laaksonen Henriikka, Laaksonen Ira, Laasonen Venla, Laine Juuso, Laine Lauri, Laine Matias, Lamminmäki Ellen, Lappalainen Jasmin, Lappalainen Liisi, Laukkanen Matias, Laurila Heidi, Lavén Elina, Lehtinen Emmi, Lehtonen Jiina, Leino Kirsi, Leinonen Stella, Lemmetyinen Pihla, Leppä Iida, Liimula Vertti, Lindholm Tomina, Lounaja Aaron, Marculescu Diana, Mata Nina, Matila Marge, Mattila Anna-Lotta, Mela Maria, Mirtti Lotta, Mäki Emmi, Mäki Roope, Mäkilähde Karoliina, Mäkinen Kristiina, Mäkipelto Matias, Männistö Miko, Niemi Maisa, Nieminen Nelma, Nummela Nella, Nurmi Heidi, Nyrhilä Siiri, Ojala Ville, Olkkonen Lotta, Orvasto Markus, Paavola Vilma, Paukku Juulia, Pihlaja Julia, Pilpola Maria, Pirilä Miina, Pollari Laura, Prusila Kaisa, Puolakka Pinja, Puputti Vilma, Puska Eero, Puttonen Toni, Puumalainen Saara, Pöllänen Juho, Raevaara Suvi, Rantasalo Riia, Raumonen Nea, Rautio Veera, Reponen Johanna, Riiali Lotta, Rindell Melissa, Rinne-Kanto Milla, Rusi Anna, Ruuskanen Riku, Räikkönen Nikita, Saarelainen Heidi, Salo Fanni, Salonen Meri-Tuulikki, Schmidt Suvi, Selkälä Wilma, Seppälä Sami, Siitonen Ronja, Sillvan Saara, Silvola Veikko, Smids Reetta, Snellman Ella, Soini Nooa, Soitamo Leo, Sorri Iiris, Suomi Linnea, Sylvestersson Lotte, Tainio Verna, Tammi Mika, Tiira Annika, Tmava Osman, Toivonen Noora, Toivonen Petra, Tolonen Sonja, Tossavainen Joakim, Tran Tu Anh, Trygg Robert, Tuomaala Jenni, Tuomi Veera, Turunen Eevi, Tähtinen Linnea, Ukkonen Laura, Urpinen Timo, Vaara Vilma, Vahtera Malviina, Vaittinen Essi, Valanne Emilia, Valdolin Merica, Valkeavirta Meri, Valkonen Vera, Valta Juhana, Valtonen Linda, Valve Aleksia, Vanto Daniel, Vapamaa Eevastiina, Varhala Jasmin, Vilhonen Venla, Virta Juulia, Virtanen Iida, Virtanen Karri, Visuri Julia, Vuorinen Arvi, Vuorinen Pauliina, Vuorisalo Meri, Westerlund Mona

Turun iltalukio

Valmistuneet: Aalto Riku-Petteri, Ahosola Venla, Angervo Teemu, Aronen Waltteri, Berghjelm Santeri, Bessonoff Vadim, Bujupi Luis, Dali Maria, Elo Anna, Elomaa Julia, Erjomaa Jenni, Ervelä Emmi, Finnholm Tessa, Forss Lauri, Gusarov Valentin, Hakala Oona, Hakola Mikko, Hautamäki Annina, Heikkilä Marina, Himanka Lauri Holmroos Sebastian, Hoskonen Arttu, Huunonen Monica, Hynynen Miriam, Ikonen Amanda, Inki Eetu, Jalanne Mikaela, Jokinen Joonas, Juntunen Ville-Valtteri, Juutinen Ilkka, Järvi Joonatan, Jääskeläinen Laura, Kalaoja Sanna, Kankare Kari, Kantoluoto Ossi, Kantonen Sonja, Karlström Saku, Kasi Alhaan, Kauhanen Ida, Kiili Tinja, Kivelä Jenna, Kokkonen Evgenia, Korkiakangas Jeremias, Koskimies Ossi, Koskinen Oskari, Kouru Tommi, Kukkanen Henrik, Kungas Jussi, Kuokkanen Kai, Kuosmanen Janina, Käräkkä Joanna, Laaksonen Heikki, Laaksonen Roope, Lager Jimi, Lahti Katri, Laine Joona, Lamminpää Juuso, Lappalainen Saga, Lappeteläinen Oona, Laukka-Pelttari Stella, Lehmusvuori Elina, Lehtomäki Juho, Lehtonen Kerttu, Lehtonen Milla, Lehtonen Rosanna, Leino Eetu, Leinonen Niina, Lindvall Ellen, Lund Milena, Luukkonen Inka, Malka Samuli, Miftari Ardit, Mostafa MohammadaliRamiar, Mäkelä Sanna, Mäki Veera, Nevala Tiina, Niemi Joona, Nuotio Laura, Nyman Anna-Lena, Oksa Kasperi, Olin Pinja, Orava Mikko, Paaso Tomi, Partanen Okko, Perämäki Valtteri, Pihlainen Heta, Pura Teemu, Pussinen Olli, Raappana Kasperi, Rannikko Jonathan, Rapo Viivi, Rasmus Jyrki, Rauhala Joonas, Rintala Mari, Rivala Mikaela, Rosten Rosa, Saari Atte, Saarinen Netta, Saario Anna, Sainio Rosanna, Salo Arttu, Simolin Suvi, Sirkiä Ville, Sorani Soma, Sula Anna, Suomela Pinja, Sysinoro Valtteri, Tahila Juho, Terhokoski Arttu, Terävä Satu, Torkkell Lauri, Tuominen Daniela, Uusaho Roosa, Uusitalo Netta, Vahokoski Kati, Vaiste Oona, Vallavuori Simo, Valli Anna, Vaskelainen Niilo, Vianto Aleksi, Viljanen Touko, Virtanen Matilda, Vornanen Juulia, Vuorela Kaarina, Vähäkangas Matias

Turun Luostarivuoren lukio
Aaltonen Juho, Alpimaa Leevi, Arajärvi Robert, Arponen Petteri, Blåfield Toni, Busk Anna, Dahl Emilia, Demasör Charlotta, Edelman Nella, Ekström Oona, Elo Henna, Elomaa Henni, Foley Fiona, Fälden Anna, Goller Silvia, Hakala Janina, Hakanen Hanni, Hanski Otto, Harju Anna, Harju Tilda, Hartzell Laura, Haye Daniel, Heikinaho Camilla, Heikkilä Susanna, Heikkilä Verna, Helminen Onni, Hjerppe Wilma, Huovinen Saara, Huurre Anni, Hyvärinen Sonja, Höglund Joscelin, Hörkkö Mikael, Hörkkö Vivian, Iso-Järvenpää Elina, Isotalo Matilda, Järvinen Emmi, Kallio Maria, Kallio Mikael, Karjalainen Niko, Kaunismäki Jasmiina, Ketonen Nea, Koivisto Amanda, Koivu Anna, Koivuluhta Elena, Kortelainen Ronja, Koskelin Katri, Koski Emilia, Koskinen Minna, Kuivala Tea, Kuronen Eetu, Kuronen Ida, Kärkäs Olli, Laaksonen Elina, Laaksonen Venla, Lahtinen Emma, Laine Eevi, Le Van, Lehtola Julia, Lehtonen Nelli, Lempiäinen Karoliina, Leppäsyrjä Hugo, Liimatainen Essi, Lindholm Annika, Lohikoski Aino, Lundell Miika, Lähteenmäki Ida, Matilainen Tiina, Merimaa Anna, Mökkönen Julia, Nättiaho Valtteri, Orpana Julius, Palkén Elina, Parkkali Lilja, Peltola Antti, Perheentupa Vilma, Pihajoki Petteri, Polack Samuel, Päivärinta Enni, Rantala Katariina, Razaqi Wajma, Remes Mikael, Robertsson Kristian, Ruohonen Vilma, Rusi Neea, Rytkölä Saara, Saarenhovi Heikki, Salonen Peppi, Salonen Salla, Santala Viivi, Sarkkinen Iris, Savolainen Milla, Schrey Emmi, Sillanpää Milo, Simpanen Elmeri, Sipilä Anni, Sorakunnas Eero, Suomela Minka, Suomensalo Pinja, Tarvonen Patrik, Timonen Kati, Toivola Sini, Tuokko Jarno, Tuominen Jukka, Tuominen Noora, Törmä Venla, Utriainen Laura, Vallin Veeti, Vapamaa Eemeli, Virtanen Joona, Vuola Antton, Vuorenvirta Kia, Vuorinen Viola, Vähämäki Sonja, Winqvist Hertta
Turun Puolalanmäen lukio
Aalto-Setälä Frans, Aarnio Linda, Arvola Elisa, Bárány Sándor, Broberg Antton, Goesch Elsi, Haapanen Ilkka, Heinonen Jori, Heiskala Iida, Heldt Otto, Helmi Ossian, Hietapohja Krista, Hiltunen Eliina, Hupponen Anna-Kaisa, Hämäläinen Antti, Iljamo Eetu, Irjala Juho, Isotalo Santeri, Jaakkola Kristella, Johansson Sonja, Kaila Heikki, Kaipainen Milla, Karppinen Aleksi, Karvanen Elsa, Karvonen Heini, Katajisto Akseli, Kaulin Elina, Kauppi Venla, Kauppinen Jenna, Kiiski Jere, Koivisto Saara, Koivisto Sini-Susanna, Koivunen Emma, Koivuniemi Mikael, Koli Roosa, Kontio Johannes, Koskinen Inke, Koskinen Karoliina E, Koskinen Karoliina H, Koskinen Mari, Koskinen Viivi, Kujala Emma, Kvist Tuomas, Laakio Ella, Laakso Oona, Laaksola Amanda, Laaksonen Siiri, Lahtinen Kreetta, Laine Riina, Lainio Jussi, Latokartano Riku, Lehesjoki Erika, Lehti Elias, Lehtiniemi Joonas, Leino Aino, Lempinen Milja, Leppänen Leevi, Levo Santeri, Lindeman Aliisa, Lindholm Paula, Lyytinen Elina, Lyytinen Ilona, Manner Maria, Mattila Suvi, Maunuksela Oskari, Mensalo Emilia, Meriluoto Tanja, Mikkola Kaisa, Mikkola Nea, Moborg Alessia, Motturi Jonna, Muntila Aino-Maija, Mäki Veikka, Mäkinen Maria, Mäntyranta Samuli, Naukkarinen Elmeri, Nieminen Jeremias, Nieminen Saana, Nurmi Antton, Nurmi Hetaliisa, Näse Sofia, Orava Netta, Pajamo Mari, Parkkola Kuura, Pelkonen Elisa, Peltola Silja, Pelttari Anni, Pietilä Netta, Pääkkö Nora, Pääkkö Sara, Rantamäki Miska, Rantanen Aino, Rantanen Jani, Rastas Pinja, Ridanpää Milja, Rinne Maria, Rokama Kasper, Rouhiainen Essi, Räihä Sini, Sairanen Sonja-Ester, Salko Samu, Salminen Louise, Salokannel Sakari, Salonen Antti, Santanen Niko, Sarlund Susanna, Savimäki Eveliina, Siltanen Lauri, Sipilä Anne, Sipilä Tiia, Sippolainen Aaro, Sirviö Anni, Smolander Marianne, Snapir Jonatan, Soini Anniina, Soinio Niklas, Soukka Esmeralda, Strauss Inga, Sturiale Isabella, Suokivi Heta, Suomi Riina, Suuripää Maria, Säilä Julia, Tammelin Terhi, Telkki Jasmiina, Tertti Olli, Tirri Emmi, Tirronen Susanne, Toivanen Tuulia, Toivonen Jussi, Tsarkov Tagir, Tuominen Tuuli, Vahala Tella, Vainio Viveka, Valkama Linda, Wallin Josefiina, Valtonen Ville-Verneri, Varinowski Oona, Vasankari Antti, Wendelin Joel, Vilo Iiris, Virtanen Joni, Virtanen Katariina, Vuoti Santeri, Äärilä Emilia

Turun Lyseon lukio
Aalto Sandra, Aaltonen Anni, Ahokaara Eero, Al Anbary Jasmin, Al Khalil Ruoyda, Angervo Tiia, Arponen Lotta, Erkkilä Juulia, Ertman Linda, Eränen Anna, Forsman Jesse, Grönroos Ville, Hallantie Ida, Heikkilä Pekka, Hietaharju Henna, Hintukainen Aleksi, Hurskanen Venla , Hussein Deeqa, Huynh Thi Minh Nguyet, Inkinen Roosa, Ivanova Maria, Jansson Miina, Jerkku Pekka, Juovanen Aatu, Karjalainen Karoliina, Karlsson Pinja, Kaskimäki Tommy, Kinnunen Julia, Kivioja Samba, Koivisto Iida, Kolkkanen Heili, Koppala Viivi, Koskinen Laura, Kulmala Jessica, Laine Jasmin, Lainio Juuso, Lamminen Janne-Matti, Lassila Petri, Leino Maksim, Liesegang Sami, Lindblad Pauline, Martín Fernández Valtteri, Matinlassi Saku, Mattila Milja, Merisaari Julia, Mikkonen Janne, Mohamed Hussein Aisha, Muhamed Gadid Aisha, Mäkelä Mikael, Nieminen Emmi, Nordlund Severi, Norha Riikka, Nummelin Lily, Nuortio Juulia, Nurmi Oona, Ojaniittu Jennina, Oporta Benjamin, Pakola Aleksi, Peltomäki Ira-Karoliina, Raidisto Elviira, Rantolahti Akseli, Rapeli Alexandra, Roininen Aarni, Rosenqvist Tomi, Saarimaa Mikko, Sadiku Adrian, Salonen Ilona, Sara Niklas, Sheekh Saadiya, Sheik Abdi Abdulkadir Khadija, Soini Joona, Suomilammi Tiia, Tammero Lyydia, Tengström Sissi, Tenhunen Maria, Tikka Krista, Toivola Joonas, Tossavainen Helka, Tuomi Ainokaisa, Tuovinen Juulia, Varjonen Laura, Varpula Irene, Vuorinen Iida, Väliheikki Kasper, Äärilä Aleksi
Turun normaalikoulu
Aaltola Ossi (kaksoistutkinto), Aikola Tapio, Al Take Bidur, Ala-Juusela Elina, Al-Hilli Rowaid, Al-Rammahi Jasmin, Amiri Vian, Andersson Matleena, Back Milla, Dzebo Dzejla, Gallagher Sara, Hannula Nette, Hasani Eliona, Hukkila Emma, Kadrolli Robin, Kairas Mikko, Kalaja Viivi, Kalistratov Oleg, Khalkhasspoor Zanko, Khasrawi Ramyar, Konsell Rasmus, Kosonen Lauri, Lahtinen Oona, Laine Veera, Lehtinen Jenni, Lindström Oona (kaksoistutkinto), Murto Milja, Mustafa Arlinda, Niemi Nora, Nurmi Henriikka, Pakkanen Katriina, Palani Zuhur, Pikaloff Ville, Pllana Majlinda, Rauma Joel, Remes Sylvia, Romanov Artjom, Rouvinen Oona, Saari Samu, Saarinen Maiju (kaksoistutkinto), Salonen Vilhelmi, Savimäki Sakari, Savioja Juuso, Selovuo Nea, Singh Pravendra, Sipola Antti, Suominen Anna, Suovanen Touko, Tewelde Habte Tomas, Tirkkonen Jussi, Tran Thanh Tinh ”Sin”, Tättäläinen Samuli, Virta Marcus, Virtanen Oskari, Vujici Samir, Väänänen Lotta, Ylenius Cia

Turun Steiner-koulu
Einola Maria, Itkonen Otto, Koskimies Hilma, Matikainen Juuso, Oksman Katriina, Pakkanen Helmiina, Peikolainen Mari

Turun Suomalaisen Yhteiskoulun lukio
Aalto Niklas, Abib Mustafa, Ahlgren Frans, Ahokas Elliroosa, Ahonen Tea, Ahti Veera, Airio Siiri, Alén Emma, Alpisalo Eveliina, Anttila Joona, Badawieh Rauan, Campomanes Florencio, Cvetinovic Mira, Dahlberg Emil, Dahlström Senni, Durac Elias, Eela Suvi, Elers Nella, Elomaa Taija, Grönroos Kaisla, Hahto Markku, Hakanpää Antti, Hakula Maija, Hakunti Eveliina, Hannula Laura, Harjunmaa Miia, Harlin Noora, Hautaviita Maria, Heikniemi Julia-Camilla, Heinonen Aku, Heinonen Anna, Helander Carolina, Helin Josefiina, Helistö Santeri, Hellström Rasmus, Hietakari Matias, Hiltunen Eemeli, Himanka Jaakko, Holm Daniel, Honkala Julius, Huhtinen Sanna, Hurme Sanni, Iljin Kashmira, Isomaa Inka, Jaakola Jasmin, Jansson Emil, Jerkku Laura, Jokinen Jenni, Jylhä Pietari, Järvi Iiro, Kalliokoski Emilia, Kallioniemi Leevi, Kari Elmeri, Kari Kristian, Karikoski Ida, Karvonen Janne, Kavon Thomas, Kiviluoma Justus, Klén Onni, Knuuti Matias, Koho Joonas, Koivu Sini, Korhonen Aku, Korhonen Jenni, Korhonen Laura, Korkeila Emilia, Koskelo Rio, Koskinen Arttu, Koskinen Niklas, Koski-Tuuri Riku, Kuokkanen Juho, Kuusisto Eero, Kylmäoja Juuso, Kärkkäinen Mia, Laajavuori Elli, Laitinen Elna, Lamminen Clarissa, Latvala Topi, Lehtinen Elina, Lehtinen Oona, Lehto Cristina, Lehtomaa Markus, Lehtonen Hanna, Lehtonen Henrik, Lehtonen Mira, Lehtonen Veera, Leino Antti, Leiskola Nella, Liikala Anni, Lindström Lotta, Lintula Emmi, Luoma Oskari, Mahnala Oona, Mattila Suvi, Merimaa Kaisa, Miettinen Minna, Miettinen Noora, Mononen Malla, Moulder Vincent, Müürsepp Erik, Mäkinen Nelli, Mäkitalo Vilma, Määttä Lauri, Niemi Siiri, Niemi Valtteri, Nieminen Hanna, Nurmi Eero, Ofosu Daniel, Olsbom Julia, Paajanen Petteri, Paju Katariina, Palmuharju Noora, Parjanen Joona, Pekonen Aleksi, Peltola Fanni, Peltonen Mikko, Penttilä Janni, Pihlavisto Pauliina, Pirnes Axel, Pitkänen Teemu,
Pohjola Tatu, Puhakainen Max, Pöyhönen Arttu, Raiko Veera, Rannikko Erika, Rantanen Salla, Raudanen German, Raussi Kristian, Rautiainen Rosa, Rautio Linda, Rinne Laura, Ruohonen Tuomas, Ruottu Olivia, Rytö Mikko, Ryyppö Lauri, Saapunki Santtu,
Saariaho Valtteri, Saarinen Susan, Sainio Tuuli, Saksa Juhani, Salminen Eveliina, Salminen Matilda, Sandell Beata, Savola Santeri, Seeve Jaspe, Seikkula Jesse, Seppänen Petri, Seppänen Ranja, Sihvo Jesse, Stolpe Jonathan, Stolt Tara, Suominen Julia, Suominen Samu, Suortamo Jenny, Sällylä Teemu, Takatalo Katariina, Tammi Elias, Taskinen Silja, Tepsa Juho-Erkki, Tervo Aki, Tommila Jaakko,
Tumanoff Anttoni, Tuomi Vera, Tuominen Helmi, Tuominen Jenni, Tuomola Laura, Uutela Joona, Vainiopää Matias, Valjakka Ilona,
Valkamo Waltteri, Valkeavirta Tuuli, Varjonen-Wirth Riina, Vehniäinen Ville, Veijalainen Otto, Veivo Tuomo, Virolainen Linnea, Virtanen Noora, Virtanen Salla, Virtanen Ville, Vuohijoki Niilo, Vuorenoja Emmi, Vuorinen Jere-Petteri, Wahlman Rosa-Maria, Wickström Anna, Willisi Jesse, Äyhö Tiia
Uudenkaupungin lukio
Arola Ellinoora, Dümig Patrick, Erholtz Emilia, Hatakka Elena, Helin Venla, Herrala Johanna, Jalava Enni, Juselius Joonatan, Kauhanen Eero, Kivistö Iiro, Lehtonen Mimmi, Leino Joonas, Leino Sofia, Lintula Joonas, Lohisto Santeri, Lumijärvi Maria, Maaranen Joona, Maila Lauri, Manninen Eveliina, Marttila Taija, Maula Marianna, Niemi Ninni, Nikulainen Teo, Nuutila Vesa, Oikarinen Linda, Pelto Annika, Peltoluhta Juha, Pirilä Kaisa, Raitio Anni, Rannus Juulia, Rauhansalo Joonatan, Routi Julia, Ruusuvuori Roope, Saarinen Sanni, Salmela Aliisa, Siivonen Eero, Siivonen Lotta, Simola Akseli, Simola Teemu, Sonkkila Tia-Maria, Sormunen Aurora, Sotka Markus, Sura Judith, Tuominen Suvi, Turunen Aleksi, Verha Julia, Vesterinen Teemu, Viherä Viljami, Virtanen Elli

Lounais-Suomen ammattiopisto Novida
Heinonen Sanni, Kettunen Zacharias, Korjus Juho, Laato Riikka, Maikola Ella, Rivasto Janina, Rosenberg Juuso