Amazing Aurajoki SUP kutsuu kansallismaisemaan

0
Anna Rauhansuu, Hanna Sieppi ja Annukka Tolkki nauttivat riemukkaasta suppailufiiliksestä jo testimelonnassa.
Anna Rauhansuu, Hanna Sieppi ja Annukka Tolkki nauttivat riemukkaasta suppailufiiliksestä jo testimelonnassa.
Anna Rauhansuu, Hanna Sieppi ja Annukka Tolkki nauttivat riemukkaasta suppailufiiliksestä jo testimelonnassa.

AURAJOKI. Aurajoen kansallismaisemassa suppaillaan heinäkuun ensimmäisenä viikonvaihteena. Tapahtumassa melotaan SUP-laudoilla Pöytyältä Turkuun. Kaksipäiväinen retkisuppailu jatkaa Aurajokisäätiön järjestämän Aurajokimelonnan kunniakasta perinnettä.

Amazing Aurajoki SUP on Auranmaan Nuorkauppakamarin ideoima tapahtuma, jonka yhtenä tavoitteena on tuoda alueelle positiivista julkisuutta. Stand Up Paddle, SUP, on suosiotaan jatkuvasti kasvattanut vesiurheilumuoto. Aurajoki on omiaan lajin harrastamiseen.

–Tapahtuma on saanut innostuneen vastaanoton, toteaa projektipäällikkö Anna Rauhansuu.
Rauhansuu koemeloi aeimmin osan reitistä yhdessä Hanna Siepin ja Annukka Tolkin kanssa Pöytyän Lankkisten sillanpielestä Auran Kirkonkulmalle saakka.

–Matkaa tuli 16 kilometriä. Se tuntui ensikertalaisista sopivalta pätkältä. Kukaan ei kastunut ja maisemat olivat upeita.

Amazing Aurajoki SUP 2.–3. heinäkuuta. SUP-tapahtumaan liittyvät tapahtumatorit lauantaina 2.7. klo 10–14 Aurassa Osuuspankin parkkipaikalla ja sunnuntaina 3.7. klo 10–13 Liedossa Liikennepuiston rannassa. Toreilla muun muassa saksuttomat SUP-testipisteet, kojuja ja muuta tapahtumaa. Lisätietoja www.aurajokisup.fi

 

Lue lisää Kesälehdestä.