Pullerin kirjakahvilasta lainattuja kirjoja ei saa palauttaa

0
Suurilan kyläyhdistyksen puheenjohtaja Satu Raassina-Perttunen kehottaa hakemaan Pullerin kirjakahvilasta kesälukemista.
Suurilan kyläyhdistyksen puheenjohtaja Satu Raassina-Perttunen kehottaa hakemaan Pullerin kirjakahvilasta kesälukemista.
Suurilan kyläyhdistyksen puheenjohtaja Satu Raassina-Perttunen kehottaa hakemaan Pullerin kirjakahvilasta kesälukemista.

LIETO/Suurila. Suurilan kyläyhdistyksen lauantaina avaama kirjakahvila on vähän kuin kirjasto, mutta toisaalta ei sinne päinkään: kirjakahvilasta saa kantaa lukemista mielin määrin, mutta takaisin kirjoja ei saa palauttaa.

Kirjakahvilan toiminnan tarkoituksena on päästä eroon koko sekalaisesta kokoelmasta. Kirjat ovat peräisin lakkautetusta Tarvasjoen kirjastosta. Suurilan kyläyhdistys sai yhdessä kotiseutuyhdistys Tarvaisten kanssa jaettavakseen noin 10000 kirjaa, joista nyt yritetään päästä eroon.

–Moni on ihmetellyt, eikö kirjoista oteta hintaa, mutta ei oteta. Kirjoja saakin viedä niin paljon kuin vain jaksaa kantaa, täällä ei lasketa, kyläyhdistyksen puheenjohtaja Satu Raassina-Perttunen kertoo.

Jatkossa kirjakahvila on auki noin kahden viikon välein arki-iltaisin. Tarkkoja ajankohtia ei ole vielä päätetty, mutta niistä tiedotetaan kyläyhdistyksen kotisivuilla ja Facebookissa.
Maija Paloposki

Lue lisää 14.06.2016 lehdestä