Ihaastuksessa käydään toisen kavion kauppaa

0
Ihaastuksessa ahkeroi koko Humalajoen perhe. Tamara-poni ja Riina-tytär varmistavat, että asiakkaiden paketit lähtevät postiin 1-2 päivän kuluessa tilauksesta.
Ihaastuksessa ahkeroi koko Humalajoen perhe. Tamara-poni ja Riina-tytär varmistavat, että asiakkaiden paketit lähtevät postiin 1-2 päivän kuluessa tilauksesta.
Ihaastuksessa ahkeroi koko Humalajoen perhe. Tamara-poni ja Oona-tytär varmistavat, että asiakkaiden paketit lähtevät postiin 1-2 päivän kuluessa tilauksesta.

AURA. Aurassa toimiva Ihaastus -käytetyn kavion kauppa on tiettävästi ainut Suomessa toimiva käytettyjen hevostarvikkeiden verkkokauppa. Riina Humalajoki perusti yrityksen vuosi sitten puhtaasti käytännön tarpeesta.

–Facebookissa yksityiset ihmiset myyvät paljon hevostarvikkeita, mutta suoraan sanottuna se on hyvin kaoottista. Kun löydät jotain, on se yleensä ja myyty tai olet vasta 20. jonossa. Usein toiminta on myös epäluotettavaa, Humalajoki valittelee.

Ajatus täysin uudenlaisen verkkokaupan perustamisesta jännitti aluksi yrittäjää. Jännitys on kuitenkin osoittautunut turhaksi, sillä kysyntää yritykselle on ollut niin paljon, että tällä hetkellä yritystä vaivaa tilanpuute. Tarkoituksena on kuitenkin saada yritykselle lisää varastotilaa ja mahdollisesti myös oma myymälä.

 

Lue lisää 22.7.2016 lehdestä