Melliläjärveä juostaan ympäri kolmatta kertaa

0

LOIMAA/Mellilä. Mellilässä juostaan, hölkätään ja kävellään jälleen keskiviikkoiltana. Ympärijuoksun reitti on 1,8 kilometrin pituinen ja sisältää vaativia nousuja ja laskuja. Kaunis järvi siintää koko matkan vasemmalla puolella. Mahdollisuutta eksymiseen ei ole.

Aikuiset kiertävät reitin kolme kertaa ja nuorten sarjat yhden kierroksen. Kilpasarjojen parhaat palkitaan betonipatsain ja kaikki osallistujat saavat mitalin, proteiinipatukan ja mehua. Lisäksi osanottajien kesken jaetaan arvontapalkintoja. Kaikilla on mahdollisuus saunoa ja uida sekä pientä korvausta vastaan nauttia buffetin tarjonnasta.

Tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa. Koko perheen tapahtuman järjestäjät Mellilän Huovit ja Mellilän kyläyhdistys toivovat paikalle runsaasti osanottajia.

 
Melliläjärven ympärijuoksu keskiviikkona 6.7. kello 19 alkaen. Ilmoittautuminen tapahtumaan loppuu kello 18.30.