Neljä loukkaantui Marttilassa

0
Onnettomuudessa loukkaantui yhteensä neljä henkilöä. Kuva: Simo Päivärinta.
Onnettomuudessa loukkaantui yhteensä neljä henkilöä. Kuva: Simo Päivärinta.
Onnettomuudessa loukkaantui yhteensä neljä henkilöä. Kuva: Simo Päivärinta.

MARTTILA. Yhteensä neljä henkilöä loukkaantui  valtatie 10:llä maanantaina vähän ennen  iltakuutta sattuneessa peräänajossa.

Onnettomuus tapahtui vähän matkaa Kyröntien risteyksestä Koskelle päin on olevalla tienosalla.

Turusta päin tulossa ollut marttilalainen, vuonna 1980 syntynyt nainen oli kääntymässä vasemmalle Ollilantielle ja joutui pysähtymän väistääkseen vastaantulevaa liikennettä. Tuolloin hänen autonsa perään törmäsi henkilöautollaan vuonna 1938 syntynyt forssalaismies.

Vaikka forssalainen yritti jarruttaa, törmäys oli raju ja marttilalaisen auto pyörähti vastaantulijan kaistalle. Se jäi sinne keula Turkuun päin.

Forssalaismiehen autossa olivat matkustajina vuonna 1939 ja 1965 syntyneet naiset. Niin  marttilalainen nainen kuin kaikki forssalaisenkin autossa olleet loukkaantuivat ja kuljetettiin ambulansseilla jatkohoitoon.
Ensihoidosta onnettomuuspaikalla huolehti myös FinHEMSin lääkäri.

Onnettomuus katkaisi liikenteen valtatiellä tunnin ajaksi. Hämeenlinnan suunnasta tullut liikenne joutui odottamaan, ja tielle muodostui tämän vuoksi satojen metrien jono. Turun suunnasta tullut liikenne ohjattiin Härkätielle.