Poliisikoira jäljitti Kosken polttoainevarkaan

0

KOSKI. Kosken keskustassa sijaitsevalta Seo-huoltoasemalta varastettiin tiistai-iltapäivällä polttoainetta. Kolmen hengen seurue poistui autonsa tankattuaan huoltoasemalta maksamatta.

Poliisipartio löysi maksamatta lähteneen seurueen auton ilman kuljettajaa Salon Mäenalantien viereisen hiekkatien varrelta olevan omakotitalon pihasta. Apukuskin paikalla oli turkulainen vuonna 1986 syntynyt mies ja takapenkillä turkulainen vuonna 1988 syntynyt nainen.

Poliisikoira jäljitti autonkuljettajan joidenkin satojen metrien päästä taloa. Autonkuljettaja oli vuonna 1977 syntynyt jokioislainen mies, jolla ei ollut auton kuljettamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta. Lisäksi mies on syyllistynyt useisiin rikoksiin vuoden aikana. Mies perusteli pakenemisensa huumausaineiden käyttämisellä.

Miestä epäillään varkaudesta, huumausaineen käyttörikoksesta, rattijuopumuksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Lisäksi miestä epäillään ajoneuvorikkomuksesta, sillä miehen kuljettaman auton rekisterikilvet olivat väärät, auton ajoneuvovero oli erääntynyt ja ajoneuvo oli poistettu liikennekäytöstä.

Kyydissä olleella miehellä oli hallussaan pieni määrä huumausainetta ja häntä epäillään huumausaineen käyttörikoksesta sekä varkaudesta. Mukana ollutta naista epäillään myös varkaudesta.