Bad Moms naurattaa

0
Bad Moms naurattaa.
Bad Moms naurattaa.
Bad Moms naurattaa.

Amy Mitchell elää kiireisessä arjessaan kahden lapsen, aviomiehen, koiransa, työnsä missä hän joutuu itse tekemään kaiken, ja vanhempainyhdistyksen kanssa.
Hän tuntee palavansa loppuun kaiken tohinan, avioeron, töiden ja lastensa keskellä.
Amy alkaa miettiä asioita uudessa valossa. Miksi elää niin kuin ulkopuolisten mielestä on hyvä, entä jos Amy tekisi vihdoin juuri sitä, mitä itse haluaa?
Amy ystävystyy kahden muun perheellisen naisen kanssa, jotka ovat hyvin villejä ja erilaisia luonteeltaan heti mukana kapinoidessa täydellistä äitiyttä vastaan.
Nyt he saavat vihdoin pitää hauskaa, ottaa rennosti ja hemmotella itseään ja olla huonoja äitejä stressaavan arjen keskellä. Yhdessä kaverukset ajautuvat moniin kommelluksiin ja hirvittävän hauskoihin tapahtumiin.
Bad Moms on hulvaton komedialeffa, jota tähdittää pääroolissa Mila Kunis. Elokuvan ronski tyttöhuumori, energisyys ja naurattavat käännekohdat ja tempaukset kruunasivat hyvin muotoillun juonen täydellisesti. Leffaa voi mennä katsomaan niin suurella kuin vähän pienemmälläkin porukalla tai miksei yksinkin. Nauraa saa aivan varmasti vedet silmissä. (I.M.)

* * * * *

Arvosteluasteikko:
* * * * *  unohtumaton
* * * *  hieno
* * *  kannattaa katsoa
* *  kannattaa katsoa, jos vaihtoehtona on täydellinen tylsistyminen
*  ei kannata katsoa, vaikka vaihtoehtona olisi täydellinen tylsistyminen