Taideviikko avaa Tarvasjoen entiseen kirjastoon taidekahvion

0

LIETO/Tarvasjoki. Tarvasjoen 700-vuotisjuhlahumu jatkuu ensi viikolla Taideviikon merkeissä. Taideviikon avajaistilaisuus pidetään sunnuntaina 21.8. kello 15 entisessä Tarvasjoen kirjastossa, jonne on koottu näyttely eri lajien taitajien ja taiteilijoiden töistä. Avajaispuheen pitää Raija Isotalo-Aaltonen. Avajaisohjelmassa on myös musiikkia ja kahvitarjoilu.

Näyttely ja taidekahvio on avoinna koko ensi viikon päivittäin kello 16–20. Päivittäin on myös luvassa erilaista ohjelmaa. Maanantaina on lapsen päivä, jolloin Tiina Rauhala vetää kiviaskartelua ja Tanja Kummelus lasten sirkusta. Tiistaina Mika Anttila opettaa maalauksen alkeita ja keskiviikkona Mikko Kuittinen Baye fall -kulttuuria. Torstaina huovutetaan Pia Laihonahon ohjauksessa ja perjantaina Ritva Pelttari opettaa pitsinnypläystä. Lauantaina tanhutaan Timo Uusituvan ja Eläkeliiton tanhupiirin johdolla.

Luvassa on myös muita tilaisuuksia.

Aiheesta laajemmin perjantain 19.8. Viikkolehdessä.