Yläneeltä löytynyt kadonnut kuoli tapaturmaisesti

0

PÖYTYÄ/Yläne. Yläneeltä löytyneestä autosta, jossa oli menehtynyt nainen ja kaksi pikkulasta, on saatu uutta tietoa. Lauantaina kadonneeksi ilmoitetut  äiti ja kaksi pikkulasta löytyivät sunnuntaina kello 14 tienoilla Yläneeltä pikkutien varresta.

Pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva, tapaturmaisesti menehtynyt äiti oli syntynyt vuonna 1978. Hänen mukanaan olleet lapset ovat kaksi- ja kolmevuotiaita ja he olivat löydettäessä hyväkuntoisia.

Henkilöautolla liikkeellä ollutta ulkopaikkakuntalaista äitiä ja hänen lapsiaan ryhdyttiin etsimään lauantaina noin kello 17 Yläneen suunnasta, jossa heidän tiedettiin olleen liikkeellä saman päivän aikana.

Kadonneiden etsintään osallistunut henkilö ilmoitti poliisille sunnuntai-iltapäivällä noin 14 aikaan havainneensa kadonneen naisen käyttämän henkilöauton erään varastorakennuksen pihassa Yläneellä. Poliisi löysi paikalta naisen käyttämän auton, jossa olivat lapset sekä menehtynyt nainen.

Tarkemmissa tutkimuksissa on selvinnyt, että nainen on ilmeisesti menehtynyt tapaturmaisesti autossa eikä tapahtumiin liity rikosta. Hän on ehtinyt olla ennen löytymistä kuolleena joitakin tunteja.

Lapset ovat olleet autossa, mutta olosuhteisiin nähden he olivat hyväkuntoisia.Heillä oli autossa syötävää ja juotavaa, eikä heillä siten ole ollut välitöntä hätää.