14 naista ykköset yllään

0

ennen38aallAnselmi Laakson viime vuosisadan alkupuoliskolla ottamassa ryhmäkuvassa Hilkka Peltola, Annaliisa Ylinen, Liisa Raivo, Eeva Mikola, Edit Taskinen, Aili Suominen, Bertta Hakanen, Bertta Suominen, Esteri Taskinen, Agnes Vahala, Mailis Laiho, Annikki Kivistö, Hilja Hurme ja Irja Suominen ovat pukeutuneet tyylikkäästi mekkoihin ja jakkuihin.
Kuvauspaikka ja -hetki eivät kuitenkaan ole tiedossa.

Auranmaan Viikkolehden 90-vuotisjuhlavuoden innoittamana Ennen muinoin -sarjassa esitellään kerran viikossa sekä netissä että lehdessä tunnelmapaloja menneisyydestä. Kuvat ovat pääosin 1900-luvun alkupuolelta ja ne ovat peräisin Yläneen kotiseutuyhdistyksen arkistoista.

Yläneen kotiseutuyhdistys toivoo lukijoiden apua kuvien tunnistamiseen ja ajoittamiseen. Tietoja ja palautetta voi antaa Tapio Rastaalle puhelimitse 050 5188 461 tai sähköpostilla tapio.rastas@gmail.com