Härkätiellä Jättälässä alkaa sortuman korjaus

0
Härkätien sortuman korjaaminen alkaa Kosken Jättälässä maanantaina. Kuva: Simo Päivärinta.
Härkätien sortuman korjaaminen alkaa Kosken Jättälässä maanantaina. Kuva: Simo Päivärinta.
Härkätien sortuman korjaaminen alkaa Kosken Jättälässä maanantaina. Kuva: Simo Päivärinta.

KOSKI. Koskella Jättälän kylässä Härkätiellä alkaa maanantaina tietyö, jossa korjataan sortunutta tien reunaa. Tietyö on noin kolmen kilometrin päässä Kosken keskustasta Marttilan suuntaan. Valmistelut töiden aloittamiseksi aloitettiin jo perjantaina. Tiellä kulkijoiden kannattaakin edetä Härkätiellä varoen, sillä korjattavasta kohdasta on jo Marttilan suuntaan menevä kaista katkaistu. Tiellä on puomit sekä liikennemerkit, jotka ohjaavat Kosken suunnasta tulevat väistämään vastaantulijoita. Tietyömaalla on kolmenkympin nopeusrajoitus.

Lue lisää 5.9.2016 lehdestä