Kaiun nuori joukkue haastaa mestaruussarjassa kokemuksen – katso video

0
Veikka Flemmingin ja Alex Naumin lisäksi Kosken Kaikua edustaa mestaruussarjassa Riku Autio.
Veikka Flemmingin ja Alex Naumin lisäksi Kosken Kaikua edustaa mestaruussarjassa Riku Autio.
Veikka Flemmingin ja Alex Naumin lisäksi Kosken Kaikua edustaa mestaruussarjassa Riku Autio.

KOSKI. Lauantaina Tampereella käynnistyvässä pöytätenniksen mestaruussarjassa riittää koskelaisittain jännitettävää, kun Kosken Kaiun nuori joukkue lähtee haastamaan kokeneempia konkareita. Sarjan nuorimman joukkueen virallisena tavoitteena on sarjapaikan säilyttäminen.

–Aika kova sarja tulee, Alex Naumi, 15, ennakoi arvuutellen vastustajien ulkomaalaisvahvistuksien tasoa.

Naumin lisäksi joukkueessa pelaavat Veikka Flemming, 17, ja Riku Autio, 23.

Ennakkoveikkauksissa Kaiun on tylysti arvioitu tippuvan sarjasta. Seuran puheenjohtaja Esko Heikkinen kuitenkin toteaa poikien olevan niin hyviä, ettei kukaan voi heitä vastaan lähteä pelaamaan takki auki. Hän kehuu joukkuetta lahjakkaaksi ja kilpailulliseksi.

–Kaikki pelaavat aggressiivista hyökkäyspeliä, mikä on se tapa, jolla voi voittaa. Varsinkin kun vastassa on vanhempia pelaajia, jotka ottavat varman päälle, Heikkinen sanoo luottaen myös nuorten pelureiden fyysiseen kestävyyteen.

Heikkinen on erityisen iloinen siitä, että Kaiku on raivannut tiensä pääsarjaan kokonaan alkuperäisin koskelaisvoimin. Kaiku on myös sarjan joukkueista ainoa, joka koostuu kokonaan omista kasvateista. Pääsarjapaikkakuntana Koski on isojen kaupunkien rinnalla ylivoimaisesti pienin.

 

Lue lisää 16.9.2016 lehdestä

 

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=rmutAK4tThI” width=”500″ height=”280″ autohide=”yes” rel=”no” theme=”light”]