Viemäröintialueet tutkitaan Pöytyällä ja Aurassa

0
Pöytyän Auvainen kuuluu niihin alueisiin, joissa on mahdollisia liittyjiä siirtoviemäriin. Puhon sillan Aurajokimaisemissa tekninen johtaja Tarmo Rantanen, rakennustarkastaja Orvo Hellström ja johtava rakennustarkastaja Jussi Lehto.
Pöytyän Auvainen kuuluu niihin alueisiin, joissa on mahdollisia liittyjiä siirtoviemäriin. Puhon sillan Aurajokimaisemissa tekninen johtaja Tarmo Rantanen, rakennustarkastaja Orvo Hellström ja johtava rakennustarkastaja Jussi Lehto.
Pöytyän Auvainen kuuluu niihin alueisiin, joissa on mahdollisia liittyjiä siirtoviemäriin. Puhon sillan Aurajokimaisemissa tekninen johtaja Tarmo Rantanen, rakennustarkastaja Orvo Hellström ja johtava rakennustarkastaja Jussi Lehto.

PÖYTYÄ, AURA. Aurassa ja Pöytyällä tehdään selvitys mahdollisista viemäröintialueista. Tarkoitus on selvittää siirtoviemärin lähialueella olevien kiinteistöjen mahdollisuudet liittyä yleiseen viemäriverkkoon.

–Aurasta alkaneet maastotyöt etenevät siirtoviemärin linjauksen mukaisesti Pöytyälle Oripään rajalle saakka. Maastotyöt kestävät noin kuukauden, kertoo suunnittelija Tomi Kallio maastotutkimukset hoitavasta FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy:stä.

Kallion mukaan tutkimuksessa kartoitetaan kiinteistön jätevesikaivojen sijainnit ja kaivojen vesijuoksut. Tutkimus ei jätä mitään jälkiä maastoon.

Pöytyän kunnan tekninen johtaja Tarmo Rantanen tähdentää, että siirtoviemäriin liittyminen on helpoin ja paras ratkaisu saattaa kiinteistön jätevesiasiat nykyvaatimusten edellyttämälle tasolle.

–Siirtoviemärin lähialueella on taloryppäitä ja nauhamaista asutusta, jossa useamman kiinteistön kannattaa hoitaa liittyminen yhteistuumin. Tällaisia alueita on esimerkiksi Mäkiäisissä ja Auvaisissa.

Potentiaalisia liittyjiä siirtoviemärin vaikutuspiirissä on Pöytyän alueella noin sata ja Aurassa puolestaan 50–70.

Lue lisää 13.09.2016 lehdestä