Yksi loukkaantui kahden auton kolarissa Marttilassa

0
Kolarissa loukkaantunut ajoi autoa, joka suistui törmäyksen voimasta tieltä. Kuva: Simo Päivärinta.
Kolarissa loukkaantunut ajoi autoa, joka suistui törmäyksen voimasta tieltä. Kuva: Simo Päivärinta.
Kolarissa loukkaantunut ajoi autoa, joka suistui törmäyksen voimasta tieltä. Kuva: Simo Päivärinta.

MARTTILA/Ollila. Kahden henkilöauton raju kolari johti yhden ihmisen loukkaantumiseen kymppitiellä Huovaristontien ja Hämeentien risteyksen kohdalla keskiviikkona iltaseitsemältä.

Suoralla tieosuudella sattuneessa törmäyksessä loukkaantunut nainen ajoi Turun suuntaan matkalla ollutta autoa, joka pyörähti osuman jälkeen katon kautta ympäri ja tömähti nokka edellä ojanpenkkaan. Pelastuslaitos joutui irrottamaan puristuksiin jääneen kuljettajan autosta. Loukkaantunut vietiin sairaalahoitoon.

Kolarin toinen osapuoli jäi vaurioituneena pyörilleen keskelle tietä. Autossa olleet kaksi miestä eivät saaneet fyysisiä vammoja. Onnettomuuden syytä tutkitaan. Valtatien liikenne oli pelastustoimien ajan poikki noin puoli tuntia.