Aura liputtaa sittenkin vanhaan tapaan

0
Liput liehuivat Aurassa Aleksis Kiven päivänä – ja liehuvat jatkossakin, sillä teknisen lautakunnan suunnitelmat eivät toteudu.
Liput liehuivat Aurassa Aleksis Kiven päivänä – ja liehuvat jatkossakin, sillä teknisen lautakunnan suunnitelmat eivät toteudu.
Liput liehuivat Aurassa Aleksis Kiven päivänä – ja liehuvat jatkossakin, sillä teknisen lautakunnan suunnitelmat eivät toteudu.

AURA. Auran kunnanhallitus ei yhtynyt teknisen lautakunnan tekemään esitykseen kunnan kiinteistöjen liputussäännön muuttamisesta. Tekninen lautakunta oli suunnitellut liputuksen mittavaa vähentämistä säästösyistä.

Keskustelun jälkeen kunnanhallitus päätti yksimielisesti, että kunnan liputussääntö säilyy nykyisellään.

Tekninen lautakunta esitti aiemmin, että kunta liputtaisi jatkossa 6–8 virallisen liputuspäivän lisäksi vain kolmena vakiintuneena liputuspäivänä. Kunnan lipputangot olisivat näin olleet tyhjiä kymmenenä vakiintuneena liputuspäivänä.

 

Juttua on korjattu 17.10. kello 17.35. Aiemmassa jutussa sanottiin virheellisesti, että kunnanjohtaja Mika Joki olisi käyttänyt asiassa otto-oikeutta ja tuonut sen kunnanhallituksen käsittelyyn. Kunnanhallitus kuitenkin käsitteli asiaa teknisen lautakunnan esityksen pohjalta.