Hirvilauma rynnisti vakuuttavaan voittoon

0
K-67:n maalilla oli ruuhkaa, kun TarU Hockey pisteli lauantaisessa kotiottelussa parastaan. Kuva: Markku Pönni
K-67:n maalilla oli ruuhkaa, kun TarU Hockey pisteli lauantaisessa kotiottelussa parastaan. Kuva: Markku Pönni
K-67:n maalilla oli ruuhkaa, kun TarU Hockey pisteli lauantaisessa kotiottelussa parastaan. Kuva: Markku Pönni

LIETO/Tarvasjoki. Taru Hockeyn edustusjoukkue esiintyi vakuuttavasti kotijäällään kaataen turkulaisen K-67:n maalein 9–3. Tasaisessa sarjassa voitto nosti hirvilauman jälleen mukaan taistoon sarjan kärkisijoista.

Ottelua ennakoitiin etukäteen kotijoukkueelle vaikeaksi, sillä vierailija K-67 oli esittänyt sarjassa varsin vakuuttavia otteita. Etenkin vieraiden ykköskentällinen oli pelätty, sillä sen hyökkääjät miehittävät sarjan pistepörssin kärkisijoja.

Ottelussa kovassa iskussa ollut Jyri Vähänikkilä piti voittoa arvossaan.

–On tietenkin keskimäärin mukavampi voittaa kuin hävitä. Vakavasti ottaen, voitto oli erityisen tärkeä, sillä hyvistä otteista huolimatta pisteitä ei ole viime otteluista juuri herunut. Tästä on oikein hyvä jatkaa eteenpäin, Vähänikkilä kommentoi.

 

Lue lisää 18.10.2016 lehdestä