Koskella pelataan lauantaina pöytätenniksen SM-sarjaa

0
Veikka Flemming ja Alex Naumi taistelevat lauantaina pisteistä kotihallissa. Kuva: Marika Timonen.
Veikka Flemming ja Alex Naumi taistelevat lauantaina pisteistä kotihallissa. Kuva: Marika Timonen.
Veikka Flemming ja Alex Naumi taistelevat lauantaina pisteistä kotihallissa. Kuva: Marika Timonen.

KOSKI. Pöytätenniksen mestaruussarjan kierrokset 4–6 pelataan ensi lauantaina Koskella. Paikkakunnan edelliset pääsarjapelit ovatkin jo lähes 40 vuoden takaa. Koskella odotellaan paikalle katsojia, jotka ovat nähneet vastaavia pelejä jo 1970-luvulla.

–Nyt on kokonaan seuran omista kasvateista muodostuva joukkue, joten tilanne on erilainen. Saimme kunnan kanssa aikaan sopimuksen, jossa kunta tarjoaa sisäänpääsyn jokaiselle halukkaalle. Ja jos emme selviä pudotuspeleihin, kerta jää Koskella myös tämän kauden ainoaksi. Tapahtumasta on kuitenkin tulossa hieno, sillä paikalla ovat kaikki kahdeksan pääsarjajoukkuetta, toteaa Kaiun pöytätennisjaoston puheenjohtaja Tero Naumi.

Tällä kertaa Riku Autio, Veikka Flemming ja Alex Naumi suunnittelevat pelaavansa myös pisteistä. Kaiun pistetili näyttää kolmen ottelun jälkeen puhdasta nollaa, mutta vantaalaista TIP-70:tä, Turun Kaikua ja Lahden Pöytätennisseuraa vastaan pistetilin odotetaan aukeavan.

 

SM-sarjan kierros 2/5 pelataan lauantaina 15.10. Kosken Liikuntahallissa. Klo 9.50 Joukkueiden esittely ja pelipaikoille siirtyminen. Pelejä kello 10–16. Hallin eteisessä on kahvio, jossa on tarjolla pientä purtavaa ja virvokkeiden kera. Kosken Kaiun livelähetystä voi seurata osoitteessa www.koskenkaiku/pöytätennis/live