Kosken Kaiun lentopallonaiset aloittivat kauden voittoisasti

0
Kaksi palloa viuhuu kentällä, kun Kaiun naiset harjoittelevat pelinomaisia tilanteita. Kuva: Tuija Välimaa
Kaksi palloa viuhuu kentällä, kun Kaiun naiset harjoittelevat pelinomaisia tilanteita. Kuva: Tuija Välimaa
Kaksi palloa viuhuu kentällä, kun Kaiun naiset harjoittelevat pelinomaisia tilanteita. Kuva: Tuija Välimaa

KOSKI. Kosken Kaiun lentopallonaiset ovat aloittaneet kauden 2-sarjassa kahdella vierasvoitolla. Kauden avauksessa Kaiku voitti Euran Raikun erin 2–3. Kaiku käänsi ottelun voitokseen neljännessä erässä.

Kahdessa ensimmäisessä erässä erävoitot menivät tasan lukemin 25–23 ja 23–25. Kolmannessa erässä EuRa pääsi niskan päälle voittaen erän 25–19. Kaiku kuitenkin nousi taisteluun pisteistä ja vei neljännen erän lukemin 20–25. Viidennen erän Kaiku voitti 10–15.

Kauden toisessa ottelussa Kaiku kohtasi Lapin Narvi-Pallon. Kaiku otti erävoitot kahdessa ensimmäisessä erässä pistein 20–25 ja 22–25. NarPa kuitenkin nousi tasoihin vieden seuraavat erät pistein 25–17 ja 25–21. Ratkaisevan viidennen erän Kaiku voitti 11–15. Otteluvoitto Kaiulle siis erin 2–3.

Valmentaja Jukka Lehti kuvailee joukkuetta monipuoliseksi.

–Nuorin pelaajista on passari, jolla on ikää vasta 14 vuotta. Kokeneimmat konkarit puolestaan lähenevät jo neljääkymmentä. Enemmistö pelaajista on nuoria ja kehittyvässä iässä. Vanhemman kaartin kokemus on tärkeää joukkueelle, sillä se tuo peliin rauhallisuutta ja malttia, Lehti määrittelee.

Kaiun kauden ensimmäinen kotipeli pelataan Kosken liikuntahallissa sunnuntaina 23.10. kello 15. Vastaan asettuu Vammalan Lentopallo.

Lue lisää 21.10.2016 lehdestä