Maskipäiset häiriköivät nurkissa ja liikenteessä

0

AURANMAA. Facebookin Auranmaa-yhteisössä on kohistu naamarikasvoisista hiippareista, jotka ovat käyneet kolistelemassa ihmisten ovia ja ikkunoita. Jotkut maskipäiset kuljeskelijat ovat häirinneet myös liikennettä.

Pelottavaksi koettua ilmiötä on paheksuttu muun muassa Aurassa, Kyrössä, Riihikoskella ja Tarvasjoella. Poliisikin on saanut asiasta ilmoituksen.
Aurassa Ojasentien risteyksessä oli seissyt huppupäinen hiippailija, joka ei katsonut asiakseen väistää autoja. Riihikoskella Kulhuantien liepeillä ja Manttaalintiellä oli puolestaan liikkunut naamarikasvoinen joukkio kolistelemassa ihmisten nurkissa. Myös Kyrössä oli vastaavia kokemuksia.

Liedonperäntietä Auran suuntaan ajaneen naisen auton eteen oli metsätaipaleella hypännyt hevosnaamarilla varustautunut tyyppi, joka loikkasi taskulamppunsa kanssa metsikköön.

Poliisi on saanut vastaavanlaisista häiriökäyttäytymisistä ilmoituksia syksyn mittaan myös muun muassa Turussa.