Nuorkauppakamari etsii jälleen Auranmaan positiivisinta

0

AURANMAA. Auranmaalla etsitään taas alueen positiivisinta. Kyseessä voi olla henkilö, yritys, yhdistys tai muu taho, joka on omilla teoillaan ja toiminnallaan vaikuttanut positiivisesti Auranmaalla.

Valinnan suorittaa raati, johon kuuluvat Auranmaan kuntien kunnanjohtajat sekä Auranmaan Nuorkauppakamarin yhteistyökumppaneiden edustajat. Positiivisin palkitaan Positiivareiden patsaalla ja kunniakirjalla.

Valintakriteereiden mukaan Auranmaan positiivisin on osoittanut tahdonvoimaa, sisua ja ahkeruutta ja hänen saavutuksensa ovat merkittäviä. Positiivisin myös auttaa muita onnistumaan, on innostunut ja palveluhenkinen, pitkäjänteinen tekijä, joka on aina uskonut asiaansa. Positiivisin on oman tiensä kulkija, joka on ryhtynyt sanoista tekoihin.

Auranmaan Nuorkauppakamari on valinnut Auranmaan positiivisimman vuodesta 2005 lähtien. Viime vuonna Auranmaan positiivisimmaksi valittiin kuntosaliyrittäjä Marco Netterberg ja edellisvuonna elinkeinoasiantuntija Riikka Peippo.

 
Auranmaan positiivisinta voi ehdottaa 5.11. mennessä osoitteeseen hiusanni@gmail.com