Putkonen kohtaa entisen EU-mestarin

0
Jarkko Putkonen tyrmäsi Ruslan Berdimuradovsin Tartossa. Kuva: Ville Hukkanen.
Jarkko Putkonen tyrmäsi Ruslan Berdimuradovsin Tartossa. Kuva: Ville Hukkanen.
Jarkko Putkonen tyrmäsi Ruslan Berdimuradovsin Tartossa. Kuva: Ville Hukkanen.

KOSKI, SALO. Salon Urheilutalolla 3. joulukuuta käytävän ammattinyrkkeilyillan pääottelupari on varmistunut. Kahdeksaneräiseksi suunnitellussa kevyen välisarjan ottelussa Jarkko Putkonen kohtaa unkarilaisen Gyorgy Mizsei Jr:n.

Koskelaissyntyiselle sotilaspoliisi Putkoselle ottelu on samalla paluu kotimaan kehiin runsaan vuoden tauon jälkeen. Väliin mahtuu kaksi Englannissa kärsittyä mestaruusottelutappiota ja tuore voitto Viron Tartossa.

–Tarton ottelu oli kyllä selvästi pelkkä välipala, mutta ajoi tarkoituksensa. Tulipa testattua painonpudotuksen hallinta ja hankittua takaisin itseluottamusta siitä, että vielä sitä osaa sekä väistää että lyödä itse, toteaa Putkonen toisen erän tyrmäysvoitostaan latvialaisesta Ruslan Berdimuradovsista.