Riihikosken yhtenäiskoulusta ei syntynyt vieläkään päätöstä

0

PÖYTYÄ. Pöytyän kunnanhallitus jätti äänestyksen jälkeen pöydälle Riihikosken yhtenäiskoulun hankintamenettelyä koskevan asian.
Päätösesityksen mukaan kunnanhallitus olisi esittänyt valtuustolle, että se merkitsee tiedokseen Riihikosken yhtenäiskoulun kustannusarviot ja toteaa, että hankintamenettely voidaan aloittaa.

Kahdella eri tavalla lasketun tavoitehinta-arvion perusteella koulun rakentaminen tulee maksamaan kalustehankinnat mukaan lukien vajaat 12,4 miljoonaa tai ilman kaluste- ja laitehankintoja 11,8 miljoonaa euroa.

Kunnanhallituksessa Veikko Niittymaa (kesk) esitti Ilkka Rantalan (kok) kannattamana, että asia jätetään pöydälle. Inspira Oy:n laatimaan selvitykseen hankkeen toteutus- ja rahoitusmalleista sekä hankkeen taloudellisista vaikutuksista paneudutaan tarkemmin ennen 24.10. olevaa valtuustoseminaaria.

Niittymaan ja Rantalan lisäksi pöydällepanoa kannattivat Pentti Wärri (kok), Mirjami Flemmich (vas), Rauno Kajander (kesk), Pasi Lepistö (ps) ja Sanna Pitkäsen (kok) varajäsen Ulla-Riitta Arvola.

Asian käsittelyn jatkamista kannatti Ari Hellstén (sd). Elina Keloniemi-Hurttila (kesk) ja Hilkka Lindgren (kesk) äänestivät tyhjää.