Smash testasi Ritter Sport -suklaat – ja yllättyi

0
Heikko, hyvä, parempi ja parhain. Ritter Sport -suklaita on joka makuun.
Heikko, hyvä, parempi ja parhain. Ritter Sport -suklaita on joka makuun.
Heikko, hyvä, parempi ja parhain. Ritter Sport -suklaita on joka makuun.

Nämä ympäristöystävälliset suklaat herättivät huomion makeishyllyllä epänormaalin, mutta näppärän koon ja mielenkiintoisten valintamahdollisuuksien vuoksi. Lopullisen ostopäätöksen aiheutti kuitenkin mielestäni outo makuvalikoima joka on näihin käteviin 100 gramman suklaapakkauksiin päätynyt.

Mansikkajogurtti -täytesuklaa
Tutusta ja turvallisesta on hyvä aloittaa. Pehmeä suklaa täyteläisine täytteineen on aina hyvä vaihtoehto ottaa kaupasta mukaan. Pirteä vahvan makuinen mansikka erottuu suklaan joukosta hyvin ja suklaa rouskuu hieman hampaissa, mikä antaa mukavaa tuntua. Suklaa ei tunnu raskaalta, kun makuna on mansikka.
* * * *

Nougattäytesuklaa
Todella makean ja suussa sulavan pähkinäisen nougatin kanssa makean nälkä loittonee hetkessä, jollei jopa liian nopeasti. Raskas, mutta täyteläinen nougat ei vedä vertoja raikkaalle mansikalle.
* * *

Marsipaanitäytesuklaa
Marsipaani itsessään tuo mieleen kamalan ylimakeuden tunteen, mutta koska suklaan täytteissä maku on poikkeava, miksi antaa ennakkoluulojen pilata ehkä jopa hyvää makuhetkeä. Muista poiketen marsipaanisuklaan suklaa onkin maitosuklaan sijaan tummaa suklaata. Tällä kertaa ennakkoluulot olivat oikeassa ja marsipaanin maku pursuaa liikaa suklaan ohitse. Toista kertaa ei tule tätä suklaata ostettua.
*

Tortillasipsisuklaa
Tortillasipsin palasien täyttämä suklaa oli pelkästään positiivinen yllätys. Makeassa suklaassa on runsaasti hieman suolaisia rouskuvia paloja. Mitä enempää voi suklaalta toivoa. Tortillan palaset ovat sanoinkuvaamattoman nerokas ratkaisu suklaan täytteeksi. (E.P.)
* * * * *

 

Arvosteluasteikko
* * * * *  mahtava
* * * *  Hyvä
* * *  kannattaa maistaa
* *  kannattaa maistaa jos on kamala makeannälkä
*  ei kannata maistaa, vaikka olisi kamala makeannälkä