Joulupuu-lahjakeräys alkaa maanantaina

0
Lastensuojelun piirissä oleville lapsille pääsee taas hankkimaan joululahjoja, ja samalla saa itselleen hyvän joulumielen.
Lastensuojelun piirissä oleville lapsille pääsee taas hankkimaan joululahjoja, ja samalla saa itselleen hyvän joulumielen.
Lastensuojelun piirissä oleville lapsille pääsee taas hankkimaan joululahjoja, ja samalla saa itselleen hyvän joulumielen.

AURANMAA. Auranmaan Nuorkauppakamari järjestää jälleen Joulupuu-lahjakeräyksen, jonka ideana on tarjota kuntien asukkaille helppo tapa saada hyvä joulumieli antamalla joululahja lapselle, joka on kunnan lastensuojelun piirissä.

Joulupuu-lahjakeräyksessä lahjoja kerätään Auran, Kosken, Oripään ja Pöytyän lapsille yhdessä kuntien sosiaalitoimien kanssa. Auranmaan Nuorkauppakamari hoitaa lahjojen keräyksen ja kuntien sosiaalitoimet huolehtivat lahjojen toimittamisesta lapsille. Näin varmistetaan, että lahjat menevät oikeisiin osoitteisiin.

Auranmaan Nuorkauppakamarin ylläpitämät lahjojen keräyspisteet sijaitsevat Auran, Kyrön, Riihikosken ja Yläneen Sale-myymälöissä sekä Oripään K-Marketissa 28.11.–12.12.

Keräyspisteissä on Joulupuu, jonka oksilla on pakettikortteja sekä ohjeet, miten lahjakeräykseen voi osallistua. Joulupuun pakettikorteissa on kerrottu lahjan saajan ikä ja sukupuoli lahjan hankintaa varten. Joulupuusta otetaan pakettikortti mukaan ja se kiinnitetään hankittuun lahjaan, joka jätetään keräyspisteeseen.