Juhlaväkeä 1920-luvun tyyliin

0

ennen46anselmAnselm Laakson liki sata vuotta sitten ottamassa kuvassa ollaan juhlatunnelmissa. Kuva lienee Yläneen kotiseutuyhdistyksen mukaan 1920-luvulta, koska Väinö Terholla on vielä tukkaa. Se, mitkä juhlat ovat kyseessä, ei ole tiedossa.

Kuvassa ovat Helmi Ojala, Matilda Wilman, Suoma Välilä, Lempi Lehto, Maija Wilman, Lahja Välilä, Veini Lehto, Esteri Aaltonen, Signe Koivisto, Laila Terho, Taimi Siik, Alli Terho, Martti Terho, Väinö Terho ja Veikko Välilä.

Auranmaan Viikkolehden 90-vuotisjuhlavuoden innoittamana Ennen muinoin -sarjassa esitellään kerran viikossa sekä netissä että lehdessä tunnelmapaloja menneisyydestä. Kuvat ovat pääosin 1900-luvun alkupuolelta ja ne ovat peräisin Yläneen kotiseutuyhdistyksen arkistoista.

Yläneen kotiseutuyhdistys toivoo lukijoiden apua kuvien tunnistamiseen ja ajoittamiseen. Tietoja ja palautetta voi antaa Tapio Rastaalle puhelimitse 050 5188 461 tai sähköpostilla tapio.rastas@gmail.com