Kosken valtuutetut korottivat seuraajiensa palkkiot

0
Kosken tulevien kunnanvaltuutettujen palkkiot tulevat nousemaan. Valtuuston viime kokouksessa ei kuitenkaan taputettu palkkioiden korotukselle vaan Jukka Matilaisen valinnalle Kosken hallinto- ja sosiaalijohtajan vakinaiseen virkaan.
Kosken tulevien kunnanvaltuutettujen palkkiot tulevat nousemaan. Valtuuston viime kokouksessa ei kuitenkaan taputettu palkkioiden korotukselle vaan Jukka Matilaisen valinnalle Kosken hallinto- ja sosiaalijohtajan vakinaiseen virkaan.
Kosken tulevien kunnanvaltuutettujen palkkiot tulevat nousemaan. Valtuuston viime kokouksessa ei kuitenkaan taputettu palkkioiden korotukselle vaan Jukka Matilaisen valinnalle Kosken hallinto- ja sosiaalijohtajan vakinaiseen virkaan.

KOSKI. Kosken kunnanvaltuusto hyväksyi kommenteitta kunnanhallituksen esityksen uudesta palkkiosäännöstä. Sen perusteella luottamushenkilöiden palkkiot nousevat ensi vuoden kesäkuun alussa keskimäärin 20 prosentilla.

Kunnanjohtaja Jari Kesäniemi  totesi tapana olevan, ettei valtuusto korota omia palkkioitaan, joten niiden korotukset ajoittuvat valtuustokausien vaihtumiseen.

–Korotusesitys perustuu Kuntaliiton tilastoon, jonka perusteella palkkiot ovat nousseet vuodesta 2009 lähtien 20 prosentilla. Koskella maksetut palkkiot ovat tämänkokoisten kuntien keskitasoa, Kesäniemi selvitti.

Kunnanvaltuutettujen ja kunnanhallituksen jäsenten kokouspalkkio nousee kesäkuussa nykyisestä 50 eurosta 60 euroon. Puheenjohtajien vuosipalkkioissa korotukset ovat suurempia. Valtuuston puheenjohtajan vuosipalkkio nousee 1 100 eurosta 1 400 euroon ja kunnanhallituksen puheenjohtajan vuosipalkkio 1 250 eurosta 1 600 euroon.

Lue lisää 18.11.2016 lehdestä