Putkirikko jätti osan Marttilasta ilman vettä

0
Putkirikko paikannettiin Kanta Pubin pihaan. Kuokanpolulta esiin kaivettu sulkuventtiilikin paljastui rikkinäiseksi, joten putkirikon korjaaminen vaatii uuden sulun tekemistä. Kuva: Simo Päivärinta.
Putkirikko paikannettiin Kanta Pubin pihaan. Kuokanpolulta esiin kaivettu sulkuventtiilikin paljastui rikkinäiseksi, joten putkirikon korjaaminen vaatii uuden sulun tekemistä. Kuva: Simo Päivärinta.
Putkirikko paikannettiin Kuokantalon pihaan. Kuokanpolulta esiin kaivettu sulkuventtiilikin paljastui rikkinäiseksi, joten putkirikon korjaaminen vaatii uuden sulun tekemistä. Kuva: Simo Päivärinta.

MARTTILA. Putkirikko jätti osan marttilalaisista ilman vettä torstai-illalla. Kanta Pubin pihalle paikannetun putkirikon korjaaminen on jatkunut pitkälle perjantaihin. Yhden aikaan iltapäivällä arvioitiin, että vuoto saataisiin korjattua perjantain aikana.

Katkon ajan vettä voi hakea Suvirannan palvelukeskuksesta ja kunnanvirastolta omiin astioihin. Kunnanvirastolla on myös mahdollisuus käydä vessassa. Marttilan VPK on kuljettanut vettä karjatiloille Palaisilta, sillä myös paloasema on vuodon piirissä ja vailla vettä.

Kunnan vesihuollon runkolinjaan tullut putkirikko on katkaissut vedet ainakin Metsä-Marttilasta, Tiipilänpuiston alueelta, Lammiosta, Tuulentieltä ja Salontien varrelta. Runkolinjan korjauksen aikana voi ilmetä muitakin vesikatkoksia esimerkiksi venttiilien sulkemisesta johtuen.

Kunta tiedottaa tilanteen etenemisestä kunnan netti- ja Facebook-sivuilla.

Juttua on päivitetty perjantaina kello 13.36.