Tarvashovin ilmanvaihtoa tutkitaan torstaihin saakka

0
Rakennusterveysasiantuntija Pekka Kallioniemi asensi perjantaina Tarvashovin saliin ilmanpainemittarin.
Rakennusterveysasiantuntija Pekka Kallioniemi asensi perjantaina Tarvashovin saliin ilmanpainemittarin.
Rakennusterveysasiantuntija Pekka Kallioniemi asensi perjantaina Tarvashovin saliin ilmanpainemittarin.

LIETO/Tarvasjoki. Lokakuusta  saakka suljettuna ollut Tarvashovi pyritään saamaan auki joulukuussa, mutta sitä, tapahtuuko se jo kuun alkupuolella, ei vielä voida sanoa varmasti. Asiaan vaikuttavat sekä tilojen ilmanvaihtojärjestelyt että uusitun lukitusjärjestelmän käyttöönotto.

Siraten rakennusterveysasiantuntija Pekka Kallioniemi kävi perjantaina asentamassa saliin ja kellariin mittarit, jotka mittasivat maanantaiaamuun saakka tilojen ilmanpainesuhteita. Viiden minuutin välein tehdyillä mittauksilla selvitettiin pysyykö ilmanpaineiden suhde halutuissa rajoissa.

Viikonlopun kova tuuli ja Tarvashovissa ollut sähkökatko saivat kuitenkin aikaan sen, että ulko- ja sisäilman välisen painesuhteen tulokset eivät olleet yksiselitteiset ja mittauksia päätettiin jatkaa torstaihin saakka.

Tarvashovin liikuntasalin käyttövuoroista vastaava liikuntasihteeri Mika Närvi kertoo tavoitteena olevan, että Tarvashovi saadaan uudelleen käyttöön joulukuun aikana. Ilmanvaihtokysymyksen selviämisen jälkeenkään tarkkaa päivämäärä ei voi vielä määrittää, koska myös tilojen kulunvalvontajärjestelmä uusitaan.

 

Lue lisää 22.11.2016 lehdestä