Lasten käsissä syntyi Kaaoksellinen aatto

0
Tarvasjoen nuorisoseuran lastenteatterin joulunäytelmässä aatosta uhkaa tulla kaaos.
Tarvasjoen nuorisoseuran lastenteatterin joulunäytelmässä aatosta uhkaa tulla kaaos.

LIETO/Tarvasjoki. Mitä tapahtuu, kun aaton alla joulupukki ja -muori lomailevat vielä Brasiliassa ja ilkeä hotellinjohtaja tekee parhaansa pilatakseen joulun? Ja kun vielä kaksi uteliasta ihmislasta tulee Korvatunturille sekoittamaan lisää pakkaa. Kaaoshan siitä syntyy, vaikka päätonttu parhaansa yrittääkin.

Tarvasjoen nuorisoseuran lasten teatterin jouluinen näytelmä Kaaoksellinen aatto on lähes alusta loppuun lasten toteuttama. Näytelmän käsikirjoituksesta ovat vastanneet viidesluokkalaiset Sara Hänninen ja Sanni Ansaranta. Sara myös ohjaa näytelmän yhdessä Selma Tähtisen kanssa. Näyttelijöinä nähdään noin parikymmentä innokasta nuorta näyttelijää.

–Kaaoksellinen aatto on komedian ja sadun välimuoto, ei mikään evankeliumi, Selma kertoo näytelmästä.

Lasten ponnistus on varsin merkittävä, sillä näytelmä on väliaikoineen täyspitkä. Kaaoksellinen aatto on myös historiallinen sikäli, että se lienee Tarvasjoen nuorisoseuran ensimmäinen lastenteatteriesitys. Näytelmä esitetään Tarvasjoen koululla sunnuntaina ja maanantaina.

 

Kaaoksellinen aatto Tarvasjoen koululla 11.12. kello 14 ja 18 sekä 12.12. kello 18. Liput 7 euroa aikuisilta, 3 euroa lapsilta.

 

Lue lisää 09.12.2016 lehdestä