Putkosen tilille ensimmäinen ratkaisematon

0
Jarkko Putkosen oikea tavoittelee György Mizsei jr:n palleaa.
Jarkko Putkosen oikea tavoittelee György Mizsei jr:n palleaa.
Jarkko Putkosen oikea tavoittelee György Mizsei jr:n palleaa.

SALO. Ammattinyrkkeilijät Jarkko Putkonen, 32. ja György Mizsei jr, 23, iskivät kahdeksan erää tasatahtiin Salon Urheilutalon kehässä. Arvostelutuomarit eivät tehneet kohtuutonta vääryyttä kummallekaan päätyessään tuomiossaan ratkaisemattomaan.

Pitkä, hontelo ja suhteellisen nopeakätinen unkarilainen oli yli 40 ammattilaisottelun kokemuksellaan juuri niin hankala vastustaja kuin etukäteen osattiin ounastella. Putkonen ei päässyt kunnolla puolietäisyydelle ja lähituntumaan, jossa entinen EU-mestari olisi ollut helisemässä salolaisen painavien koukkujen kanssa.

Alkuerien tasaisen iskujenvaihdon jälkeen Putkonen lähti yrittämään tyrmäystä täyden urheilutalon kotiyleisön edessä, mutta Mizsei onnistui sitomalla estämään tuhdimmat osumat.