Kymmenen hakee Kosken johtoon

0

KOSKI. Kymmenen Kosken kunnanjohtajan paikkaa hakeneen joukossa on odotetusti myös kunnan nykyinen hallinto- ja sosiaalijohtaja Jukka Matilainen.

Muita auranmaalaisittain tuttuja tai muuten  paikallisia nimiä ovat erikoistutkija Lauri Heikkilä Marttilasta, Kosken Talolan koulun rehtori Annika Savela-Kirjonen, koskelainen tradenomi Birgit Vapaavuori sekä nykyinen Sodankylän hallinto- ja talousjohtaja Päivi Vauhkonen, joka työskenteli aikaisemmin Härkätien kansanterveystyön kuntayhtymän talousjohtajana.

Virkaa hakevat myös Lohjan hallintojohtaja  Hanna-Maria Grandell,  teologian maisteri  Pia Harmokivi Artjärveltä, Ikaalisten kaupunginsihteeri Jyri Mäntylä, Lohjan talousjohtaja Henri Partanen, ja projektikoordinaattori Sami Peltonen Paattisilta.

 

Juttua on korjattu 31.1. kello 9:29. Alkuperäisisessä jutussa Birgit Vapaavuoren väitettiin virheellisesti toimivan siivouspalveluyrittäjänä.