Nainen sohaisi miestä puukolla

0

MARTTILA. Marttilassa tapahtui sunnuntaiyöllä noin yhden aikaan yksityisasunnossa pahoinpitely, jossa oli osallisina marttilalainen noin 40-vuotias nainen ja hänen seurustelukumppaninsa, noin 40-vuotias lietolainen mies.

Pariskunta oli ollut yhdessä juhlimassa uutta vuotta, mutta mies oli palannut naisen asunnolle aikaisemmin. Naisen tultua asunnolle oli pariskunnalle tullut kinaa. Riitely oli äitynyt siihen pisteeseen, että nainen oli ottanut käteensä puukon keittiöstä ja sohaissut sillä miestä käteen. Miehen käteen tuli veitsen iskusta tikkausta vaativa vertavuotava haava. Nainen oli myös saanut tikkausta vaativan viillon käteensä tappelun yhteydessä.

Tapausta tutkintaan naiseen kohdistuneena pahoinpitelynä ja mieheen kohdistuneena törkeänä pahoinpitelynä. Ketään ei ole ollut asian tutkinnan osalta kiinniotettuna.