Poistolistan yhdistyksillä kiire ilmoittaa jatkostaan

0

AURANMAA. Poistouhan alla olevilla yhdistyksillä on viimeinen hetki ilmoittaa jatkostaan. Yhdistysrekisteriä ylläpitävä Patentti- ja rekisterihallitus poistaa toimintansa lopettaneita yhdistyksiä rekisteristä tammikuun aikana. Poistettavien listalle päätyneiden yhdistysten tulee jättää ilmoitus toimintansa jatkumista torstaihin 12.1. mennessä, mikäli yhdistys halutaan säilyttää yhdistysrekisterissä.

Yhdistysrekisteristä poistettavien listalla on noin 40 000 yhdistystä, joilta ei ole tullut ilmoitusta yhdistysrekisteriin vuoden 1995 jälkeen. Näistä vain 3 000 on ilmoittanut jatkavansa toimintaa. Auranmaalta poistolistalla on noin 120 yhdistystä.

Listat poistomenettelyssä mukana olevista yhdistyksistä löytyy Patentti- ja rekisterihallituksen nettisivuilta.