Terhi Tammelin kisailee The Voice of Finlandissa

0
Terhi Tammelin olisi valmis kokeilemaan solistin uraa jossakin yhtyeessä, kunhan sen musiikki sopisi omaan laulutyyliin.

PÖYTYÄ/Riihikoski. 19-vuotias riihikoskelainen Terhi Tammelin on yksi niistä 80 laulajasta, jotka osallistuvat tänä vuonna The Voice of Finland -kisaan. Ääni ratkaisee -jaksoista ensimmäinen nähdään loppiaisena.

Keväällä Turun Puolalan musiikkilukiosta ylioppilaaksi kirjoittanut Tammelin on keskittynyt musiikkiopinnoissaan juuri lauluun. Sen lisäksi, että se on ollut lukiossa hänen pääinstrumenttinsa, hän myös lauloi lukion tyttökuorossa ja on ottanut yksityisesti laulutunteja jo kolmen vuoden ajan.

Kisassa riittää kutkuttavaa jännitystä, jota lisäsi osaltaan se, että Tammelinin toive saada laulaa viimeisenä toteutui.

–Jouduin sitten odottelemaan ja kuuntelemaan kaikkien muiden esitykset ja aloin jännittää, täyttyvätkö kaikki paikat jo ennen kuin pääsen edes laulamaan, hän naurahtaa.

Tällä hetkellä ei vielä tiedetä, missä jaksossa Tammelinin laulua kuullaan, sillä kilpailijoiden esiintymisjärjestys ei välttämättä ole sama, kuin missä he esiintyivät karsinnassa. Myös Tammelinin jatkoonpääsy selviää ohjelmaa katsomalla.
The Voice of Finland -ohjelma alkaa Nelosella perjantaina 6. tammikuuta.

Lue lisää 03.01.2017 lehdestä