Kehitysvammaisten taideryhmä laittoi esille Pieniä hetkiä

0
Tämän teoksen Päivätuvan taiteilijat ovat taiteilleet yhteistyönä.

MARTTILA. Marttilan kirjaston näyttelytilassa on helmikuun ajan esillä Auranlaakson kansalaisopiston Päivätuvan taiteilijoiden näyttely Pieniä hetkiä. Kehitysvammaisten taideryhmä on tuonut näytteille maalauksia ja pressprint-painantatöitä, mutta ryhmässä taiteillaan ohjaaja Minna Vainion mukaan monilla muillakin tekniikoilla.

Näyttelyssä on esillä muun muassa omakuvia ja ryhmätöinä tehtyjä maisemia.

Toisinaan ryhmässä tehdään asetelmia, mietitään tunnetiloja tai luetaan vaikkapa taruja ideoiden ja inspiraatioiden löytämiseksi. Tarujen pohjalta onkin syntynyt esimerkiksi esillä oleva lohikäärmemaalaus.

 

 

Pieniä hetkiä -näyttely esillä Marttilan kirjastossa helmikuun ajan.