Kolmen kolari Koskella

0
Kaksi kolariin joutuneista autoista pyörähti ojaan rinnakkain. Kuva: Simo Päivärinta.
Kaksi kolariin joutuneista autoista pyörähti ojaan rinnakkain. Kuva: Simo Päivärinta.

KOSKI. Kaksi henkilöä loukkaantui Koskella kymppitiellä sunnuntai-iltapäivällä sattuneessa onnettomuudessa. Kolarissa oli osallisina kolme henkilöautoa, joista yksi oli tulossa Hämeenlinnan ja kaksi Turun suunnasta.
Autot kohtasivat Merjan Tallin kohdalla kello 14.45 aikaan. Hämeenlinnan suunnasta tullut ajautui yllättäen vastaantulevien kaistalle osuen kummankin Turun suunnasta tulleen auton kylkeen, jolloin kaikki kolme autoa suistuivat ulos tieltä.
Turun suunnasta tulleet autot pyörähtivät ojaan rinnakkain. Hämeenlinnan suunnasta tullut päätyi niistä noin 200 metrin päähän ja pelastuslaitos joutui irrottamaan kuskin autosta. Kaikkien autojen kuljettajat vietiin sairaalaan tarkistettaviksi.

Juttua korjattu 6.2.2017 kello 10.52. Alkuperäisessä jutussa kerrottiin kolmen loukkaantuneen ja kolarin kolmannen osapuolen tulleen edellään ajaneen perään.