Lomalaiset tehtailivat sudenkorentoja ja Suomen lippuja

0
Enni Väätäinen ja Sisu Lehtonen pistivät ylleen tekemänsä sudenkorennot ja Suomen liput.
Enni Väätäinen ja Sisu Lehtonen pistivät ylleen tekemänsä sudenkorennot ja Suomen liput.

PÖYTYÄ/Kyrö. Kyrön kirjastossa aherrettiin urakalla lisää näkyvyyttä niin lapsille kuin aikuisillekin. Kirjaston hiihtolomalaisille järjestämässä askartelutapahtumassa runsaat pari kymmentä lasta väkersi heijastinkankaasta välkkyviä koristeta sekä itselle että lahjaksi.

–Aika helppoa tämä on. Toisen sudenkorennon tein kokonaan itse, selvitti viittä vaille kuusivuotias Malina Laihia tekemisiään.

Sudenkorentojen lisäksi materiaalia riitti yllin kyllin muihinkin koristeisiin. Siniselle huopapohjalle heijastinkankaasta silitetyt Suomen liput saivat seurakseen huopaheijastinkangaskukkia, helmistä ja heijastinkankaasta tehtyjä perhosia ja sheriffintähtiä.

Lue lisää 24.02.2017 lehdestä