Marttilan vanha pankki muuntuu päiväkodiksi

0
Varhaiskasvatusjohtaja Ritva Maijala ja kunnanjohtaja Carita Maisila kävivät tutustumassa Pääkeskukseen valmistuviin päiväkotitiloihin. Remonttia ovat tehneet muun muassa yrittäjä Vesa Kallio ja listoituksia viimeistellyt rakennusmies Niko Lahtinen.
Varhaiskasvatusjohtaja Ritva Maijala ja kunnanjohtaja Carita Maisila kävivät tutustumassa Pääkeskukseen valmistuviin päiväkotitiloihin. Remonttia ovat tehneet muun muassa yrittäjä Vesa Kallio ja listoituksia viimeistellyt rakennusmies Niko Lahtinen.

MARTTILA. Marttilan lasten päivähoitotilanne paranee, kun entisiin säästöpankin tiloihin Pääkeskukseen saneeratut tilat valmistuvat maaliskuun alussa. Kahdessa kunnan vuokrahuoneistossa olevat päivähoitoryhmät, 22 lasta ja kuusi hoitajaa, pääsevät muuttamaan valoisiin ja entistä väljempiin tiloihin.

Uudet tilat on kunnostanut Pääkeskuksen kiinteistön omistava Arikal Oy, jolta kunta vuokraa tilat päiväkodin käyttöön.

–Kaikki pinnat on maalattu vaaleiksi, väliseiniä on rakennettu, lämpöpatterit uusittu ja aiemman tiililattian päälle on asennettu muovimatto, yrittäjä Vesa Kallio kertoo suurimmista muutostöistä.

Kunnostus on edennyt tiiviissä tahdissa, sillä valmista tulee yhdeksässä viikossa.

Päiväkodin muutto uuteen Touhulaan alkaa maaliskuun alussa. Lapset pääsevät uuteen hoitopaikkaan 6. maaliskuuta. Yleisö pääsee tutustumaan tiloihin Koti Marttilaan -tapahtuman yhteydessä 18. maaliskuuta.

Lue lisää 21.02.2017 lehdestä