Mitä haluat kysyä kuntavaaliehdokkailta?

0
Kuntavaalien ehdokasasettelu päättyy 28.2. Äänestämään pääsee ennakkoon 29.3.–4.4. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 9.4.

AURANMAA. Kuntavaalit ovat jo nurkan takana. Mitä sinä haluaisit kysyä kuntavaaliehdokkailta? Auranmaan Viikkolehti kerää lukijoiden kysymyksiä vaalijutuissa käytettäväksi.

Lähetä kysymyksesi meille ja voit voittaa Viikkolehden seinäkalenterin. Arvomme kaikkien kysymyksen lähettäneiden kesken vuoden 2017 maalaismaisemakalentereita.

Kysymyksesi voi koskea kyläkouluja, terveyspalveluita, veroja – tai ihan mitä tahansa, mistä valtuustoon valittavat ehdokkaat pääsevät päättämään. Kysymyksen on kuitenkin hyvä olla sellainen, että sen voi kysyä keneltä tahansa oman kuntasi ehdokkaalta.

Lähetä kysymyksesi meille osoitteeseen toimitus@avl.fi. Jotta osaisimme kohdentaa kysymykset oikean kunnan ehdokkaille ja toimittaa mahdollisen arpajaisvoiton perille asti, muistathan mainita myös nimesi ja postiosoitteesi. Jos kysymyksen kysyminen ujostuttaa, etkä halua nimeäsi julkisuuteen, mainitse myös siitä.

Voit lähettää kysymyksesi myös nettisivujemme palautelomakkeella: www.avl.fi/palaute. (Valitse lomake ”palautetta nettisivuista”.)