Tutti Frutit sulavat suussa

0

Smash testasi Fazerin uudet Tutti Frutti -karkkipussit ja selvitti, mitkä kannattaa ostaa herkutteluhetkeä varten. Pussien koko on sopiva yhdelle tai kahdelle ihmiselle ja karkkien maku pääasiassa oikein hyvä. Miinusta aiheutuu siitä, että kaikki kolme pussia sisältävät joitain samoja karkkeja.

Just red -pussi sisältää ainoastaan kahdenlaisia punaisia karkkeja, joten sisältöön kyllästyy melko nopeasti. Karkkien maku ei ole mitenkään erikoinen, joten kokonaisuus on melko laimea.
* *

Sour-pussi on täynnä erilaisia kirpeitä hedelmäkarkkeja. Karkkien maku on raikas ja piristävä. Erilaiset vaihtoehdot tekevät kokonaisuudesta hyvinkin mielekkään. Muihin Tutti frutti -karkkeihin verrattuna Sour-pussi erottuu edukseen ja ansaitsee siksi neljä tähteä.
* * * *

Fruity choco ei ensisilmäyksellä vaikuta erikoiselta, sillä ei ole mitenkään erikoista yhdistää suklaata ja hedelmäkarkkeja. Kuitenkin ensimmäisen maistin jälkeen syömistä on mahdotonta lopettaa: maku on suussa sulava ja suklaan sekä hedelmäkarkin yhdistelmä täysin voittamattoman maukas. (V.N.)
* * * *

Arvosteluasteikko:
* * * * *  erinomainen
* * * *  hyvä
* * *  syötävä
* *  voi syödä, jos muuta ei ole tarjolla
*  ei kannata edes maistaa