Wanhat tanssivat salonkikelpoisina

0
Suomen juhlavuosi näkyi ja kuuluin myös Kosken lukion wanhojen tansseissa.

KOSKI. Eilen juhlivat abit ja tänään ovat lukion kakkosten helmat heilahdelleet. Kosken lukiossa wanhojen tansseja tanssittiin Suomi100-teemalla, mikä kuului alkumarssin musiikkivalinnoissa.

Lukion liikunnanopettajaa Niina Karvosta wanhojen tanssit inspiroivat vuosi vuoden jälkeen, sillä jokainen ryhmä on uusi ja omanlaisensa. Tänä vuonna Koskella tanssi iso ryhmä, 24 paria. Poikkeuksellisesti jokaiselle tytölle saatiin poikapari, vaikka toisen vuosikurssin poikia olikin vain muutama.

–Wanhojen tanssit on kakkosille tosi tärkeä tapahtuma, josta jää hyvät muistot, Karvonen totesi ja kertoi tanssien olevan edelleen omaa tanssia lukuun ottamatta vanhoja salonkitansseja vaikka asut ovatkin muuttuneet muodikkaiksi iltapuvuiksi.

 

 

Lue lisää 21.02.2017 lehdestä